Aktywne Wpisy

yahoomlody +29
Mam zamiar w czerwcu p--------c sie z plecakiem na 2-3 tygodnie do #japonia na samotnego spierdotripa spiac po hostelach i jezdzac pociagiem z miasta do miasta. Jakies rady co jest super polecane do odwiedzenia, zjedzenia?
#podrozujzwykopem #podroze
#podrozujzwykopem #podroze

hokei00 +283
Ech… zjadłem pyszny obiad, obsługa była naprawdę mila, zapłaciłem 150zl z napiwkiem za dwie osoby, a na koniec dostaje taki “paragon” i cały urok i oczarowanie jedzeniem poszedł w… czy naprawdę w gastro muszą kręcić takie wały? Aczkolwiek widać napracowanie tym “paragonem”
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
źródło: IMG_7498
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
§ 94 Mieszkanie powinno mieć powierzchnię użytkową nie mniejszą niż 25 m2.
XDDD
@powaznyczlowiek: i co najważniejsze, podatek za takie lokale w Krakowie to 8,37 zł/m2 (pozostałe) lub nawet 24,84 zł/m2 (związane z prowadzeniem działalności gosp.), zamiast 0,85 zł/m2 jak za mieszkalne.
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Do tego nie dotyczy ich 5 letnia rękojmia dewelopera, wynikająca z KC i ustawy
250.000 za 22m
I to nawet nie mieszkania xDD
Kto to kupuje, no ludzie xD
Komentarz usunięty przez autora
Normalna cena za kawalerkę w Krakowie od
źródło: comment_1611393627a9sQ6jFKSq0IMOLg4fI88C.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mocny argument.
Akurat sam parę lat temu szukałem coś w okolicach 350-400 i w tej cenie na granicy miasta było mieszkanie 65m2, z ogrodem , podziemnym parkingiem , komórka i zajebistą okolicą, albo 50m2 z mini balkonem i niczym więcej przy akademikach polibudy (okolice wiślickiej). Wybór był oczywisty, ani dnia nie żałowałem, zwłaszcza jak zobaczyłem po paru latach, co się tam odwaliło jak powstała Awia.