Wpis z mikrobloga

Kałach w ręcach, piasek w oczach a teraz i łzy w oczach, gdy pomyślę, że całe dnie, noce, niedzielę i święta spędzałem na de duscie 2 (,)

Takie chwile zapamięta się do końca życia :(
Nie było lepszej wersji niż 1.6... Teraz to już gry dla kasy, nie dla spełniania marzeń...

#cs16 #csgo #gry #grybezpradu #nostalgia
#sentymentalnie #dziecinstwo
RITIs44 - Kałach w ręcach, piasek w oczach a teraz i łzy w oczach, gdy pomyślę, że ca...

źródło: comment_1611334830J8bcaaIVOzDFzC62lmNyUj.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Old_gamer1988 tak dokładnie, są tylko takie gry i wcale nie ma zajebistych gier z super historiami lub sama rozgrywk xD
Jesteście jak te Janusze co mówią "kiedyś to było, teraz już nie ma"
A prawda jest taka że teraz są w c--j lepsze gry bo się w nie więcej inwestuje i wszystko do przodu poszło, a przez was przemawia nostalgia i błędne wspomnienia.
  • Odpowiedz
@kojak3639: Jak Janusz, bo mam inne zdanie? Ok... w Rocket League masz lootboxy i płatne klucze.
Warzone tez ma płatne dodatki.
Valorant to crap od Riot.
Tutaj mówię o multi, gry single nadal dobre wychodzą- Death road to Canaria, Dead Cells, Iron Harvest, Frostpunk.
Większość nowych gier multi jest po prostu słaba.
  • Odpowiedz
@Old_gamer1988 ale w czym przeszkadzają ci dodatki kosmetyczne? XD masz udostępniana grę za darmo to niech sobie zarabiają jakoś xD
Valorant crap? No ciekawe czemu, w końcu jest zbudowany na zasadach właśnie starych strzelanie pokroju csa xD

I co z innymi grami?
To że tobie coś się nie podoba bo są kosmetyczne dodatki to z tobą coś nie tak jest skoro przez to definiujesz dobra lub zła grę
  • Odpowiedz
@kojak3639: Bo mam takie prawo? Każdy ma swoje zdanie i odczucia co do gier. Tobie nie przeszkadza, mi np tak. Valorant mnie odrzucił przez dodanie na sile klas postaci, co nie pasuje to taktycznego Fps
  • Odpowiedz