Wpis z mikrobloga

@chris3d: Może niepopularna opinia, ale nie ma w tym dodatku babeczki nic śmieszniejszego niż ponad to co w oryginale, a wręcz czuję zażenowanie jak to oglądam. Mam wrażenie jakby ktoś próbował mi wytłumaczyć na siłę dowcip, który zrozumiałem ( ͡° ʖ̯ ͡°). To już osoba która dodała 'DevTeam' i 'QA' wykazała się wiekszą kreatywnością
  • Odpowiedz
@kisekchytrusek: Tak samo to odbieram, content na poziomie youtubowych kanałów różowych pasków "My reaction to X, upvote because I have pussy and I watch nerdy shit", nic nie wnosi do tego filmiku poza zajmowaniem połowy ekranu i marnym, nieśmiesznym aktorstwem. Sam filmik ziomka i dev team vs QA zabawne i pomysłowe, ale różowy wnosi tu ujemną wartość.
  • Odpowiedz
@kisekchytrusek: bo to jest pewnie TikTok. Tam 99% tego co jest wrzucane, to branie czegoś co jest śmieszne i dodawanie obok tego swojej twarzy, albo kopiowanie jakiegoś tańca do tej muzyczki która jest aktualnie popularna.

Może 1% tego co tam jest to rzeczy oryginalne, ale jak ktoś tylko wrzuci coś oryginalnego co będzie miało dużo lajków, to za chwilę każdy wyskoczy ze swoją wersją tego, aż im się znudzi.
  • Odpowiedz