Aktywne Wpisy

Beeercik +69

źródło: temp_file3607000356565889521
Pobierz
moze nie zdajecie sobie sprawy z tego ale mam pytanie
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak czytasz mordo
- lektor, slysze swoj glos w glowie jak czytam 66.2% (45)
- nie mam lektora 33.8% (23)
#takaprawda #przegryw #depresja #nerwica #psychologia #psychiatria #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1611155621Dwa7eiH8HBbJxC0i10RpR5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
sam się dowiedziałem o tym dość późno w zyciu
Faceci mają inne sposoby odreagowywania emocji. Kobiety implozja, mężczyźni eksplozja. Co innego koi nasze emocje.
Pewne oczekiwania w stosunku do ról w społeczeństwie, są dla nas zdrowe.
Chcesz np. wychowywać syna w środowisku, które zamiast oczekiwać "wstań, otrzep portki i weź się w garść", powie mu "a weź se popłacz?".
Każdemu zdarzają się załamania, mężczyznom też, nie chodzi o
Kobiety : Mężczyźni powinni okazywać swoje uczucia.
Mężczyźni : okazują swoje uczucia.
Kobiety: nie płacz ,co z ciebie za laluś bądź wreszcie mężczyzną. (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Obrazek nie jest prawdziwy. Przecież inni mężczyźni też najczęściej wolą d-----ć koledze, który w przypływie szczerości im się zwierzy. Naprawdę wartościowych kumpli to ze świecą szukać ( ͡° ͜ʖ ͡°)