@zalogowany_jako: tak tak, mam nadzieję, że wykruszy się towarzystwo, zwłaszcza takie seryjne co jak jakiś projekt upada to przecież oni nigdy na niego nie naganiali xD
@zalogowany_jako: dodatkowo wątpię by mógł coś robić w tym kierunku znowu. To nie jest sąd tylko urząd który jak zczaił, że może podbić słupki w raporcie to będzie mu patrzył teraz cały czas na te chciwe rączki XD Pewnie tego nie zapłaci i odwoła się... ale niech czują zimny oddech urzędu na karku zanim znów komukolwiek przyjdzie na myśl naganianie na skam.
Siostra obraziła się, bo nie chciałem pożyczyć jej planszówki. Nie nauczyła gówniaków szanować czyjejś własności i wielkie zdziwienie, że nie chcę mieć kolejnej podartej planszy, zalanej instrukcji, czy pogiętych kart. Te gówniaki dosłownie niszczą w nerwach komponenty, jak przegrywają. Powiedziałem, żeby kupiła im kilka gier za 200-300 zł i niech patrzy jak je niszczą, to się obraziła i wyszła xD Wyjebungo, ja wolę, żeby się obraziła, niż przyniosła kolejną moją zniszczoną rzecz,
Pewnie tego nie zapłaci i odwoła się... ale niech czują zimny oddech urzędu na karku zanim znów komukolwiek przyjdzie na myśl naganianie na skam.