Aktywne Wpisy

breakdown1 +139
Kusi mnie żeby coś pogamblować. Odzywa się we mnie żyłka hazardzisty. Wrzucić gdzieś 3000 USD, w jakieś kwanty czy coś, ustrzelić szybkie 10% i się wycofać. Czynność powtarzać aż do wyzerowania kapitału
#gielda
#gielda

cytr0netx99 +30
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz

A prężnie to się rozwija lewacka głupota
Nienawidzę komunistów ale Gierek akurat pełen szacun, mimo że Polska była wtedy uzależniona od ZSRR to mimo wszystko udało się z zacofanego rolniczego kraju przekształcić nas w cywilizowane państwo w Europie. To nieudolność systemu zarządzania doprowadziła do kryzysu lat 80, sam pomysł brania kredytów na budowę przedsiębiorstw które potem spłacały by je gotowymi produktami na eksport to kopiuj wklej ze scenariuszy azjatyckich tygrysów które najpierw były
@Moonastro: Ja zauważyłem, że Balcerowicz, ale może pomyliłeś sobie tagi i myślisz o #antykapitalizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MKULTRA: no tak bo w Katyniu ci bardziej ogarnięci sami do siebie strzelali, nie żeby ktoś specjalnie eliminował wykształconych
Ten świat musi zostać zmieniony totalnie bo jak się mówi dobrze o kimś kto był rządzącym za czasów
Komentarz usunięty przez moderatora
Antysemityzm nie istnieje, to tylko zabieg PR zeby usprawiedliwic syjonistyczna agresję. Zydzi byli skonfliktowani z Polakami w sprawie rzadzenia w PZPR, tzw. pogrom kielecki to byly rozgrywki partyjne cos jak walka SS i