Aktywne Wpisy

Minieri +535
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,
tanebau +49
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz

Jak zrobić taki rzut pomocniczy B pod kątem, tak jak jest to na tym rysunku. Nie widzę tam nigdzie opcji ustawienia jakiegoś kąta
źródło: comment_1611143177KKrXbfaX55X8up5hY5MLhB.jpg
PobierzJesli to jest przekroj, to robisz jakikolwiek przekroj w danym widoku a potem prawym na linie przekroju i edit, wyswietli ci sie skeczownik, gdzie mozesz sobie dowolnie modyfikowac linie krojenia.
źródło: comment_1611143740pXdws6e6btsbHWtr5WzzLa.jpg
Pobierzźródło: comment_1611144730Qys3zDCzvwjaqojDNYv51a.jpg
PobierzNiemniej, jako, że już się zaangażowałem, to rozwiążę za Ciebie ten problem obiema drogami, które zostały opisane.
Pierwsza metoda, z
@UnicefToYo: I bardzo dobrze że nie możesz ustawić konkretnego kąta. Chodzi o to żeby rysunek był czytelny. W skrócie spróbuj wyobrazić sobie że obracasz model na stole właśnie wzdłuż tej wskazanej krawędzi modelu a nie jakieś innej osi z kosmosu pod zupełnie innym kątem. Takie podejście sprawia że rysunek jest 100X bardziej czytelny i nie
Na szybko zrobiłem taki wałek z płaską częścią. Pomimo tego że mam ukrytą krawędź to wg niej mogę użyć rzutu pomocniczego.
źródło: comment_1611148582jaw8gmDTViuwJ38k1JOmmq.jpg
Pobierz1. Model
2. Wstawienie rzutu bazowego na rysunek
3. Wchodzi w ustawienia rzutu
4. Włączasz ukryte krawędzie
źródło: comment_1611148985crS8f8sEWBzdp2V1vZSXzw.jpg
Pobierz