Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +9
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

- Kupić 3060Ti w cenie MSRP✅
- Sprzedać 1080Ti w cenie powyżej ceny zakupu 3060Ti ☐
- Kupić 3070 w cenie MSRP ☐
- Sprzedać 3060Ti w cenie powyżej ceny zakupu 3070 ☐
- Kupić 3080 w cenie MSRP ☐
- Sprzedać 3070 w cenie powyżej ceny zakupu 3080 ☐
3060Ti w cenie MSRP (1845,30zł + 50zł za przesłanie od parcel forwardera) zostało zakupione, wersja Founders Edition z Niemiec już do mnie jedzie, dziś dostałam numer do śledzenia przesyłki.
Jak tylko karta dotrze to wystawiam moją 1080 Ti na allegro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zrobienia challenge skłoniły mnie osoby:
Użytkownik @przemek- za komentarze:
Użytkownik @Tekila_ za komentarze:
Użytkownik @ReevoX za komentarz:
Użytkownik @Sigmanus za komentarz:
Użytkownik @kilo_wody_pod_stopa który twierdzi, że parcel forwarding nie działa XDDD
I na koniec mój ulubiony użytkownik @testaccount9432 który twierdził, że karty sprzedadzą się w sekundę XD kiedy tak naprawdę były 15 minut.
#komputery #pcmasterrace #nvidia #kartygraficzne
źródło: comment_1611089868C8tcQbcFdNUEXjaUHtqjxL.jpg
Pobierz@lIII: jak odbędzie się weryfikacja normalności? Bo jak się postarasz to i drożej jelenia kiedyś znajdziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lIII: To drugie po wykonaniu pierwszego nie wygląda na żaden challenge...
Distill Web Monitor