Aktywne Wpisy
aircod +24
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

Ziom166 +6
A stał pies ten wykop, wracam za pół roku. Do zobaczenia 17.05.2026, jak nie zapomne

Chciałem najpierw się dowiedzieć jakiego rozmiaru potrzebuję, szukałem w internecie i na wykopie znalazłem stronę http://www.sizemeup.info/ gdzie wpisując rozmiary, można się dowiedzieć ilu mężczyzn z 1000 miało by większego, a ilu mniejszego, a potem dobrać prezerwatywę.
Wpisałem co trzeba i mi napisali tak:
THIS MEANS YOU ARE BIGGER THAN 96.13% OF GUYS BY VOLUME AND IN A ROOM OF 1000 GUYS 39 WOULD BE BIGGER THAN YOU
Czy to prawda?, pewnie nie, chcą podbić moje ego.
Okazało się, że normalne gumki dostępne w marketach mogą być dla mnie za małe, więc muszę kombinować z kupowaniem przez internet. Przed tym wszystkim chciałem się przełamać i po prostu jak normalny młody człowiek wejść do marketu, kupić co trzeba i po sprawie, ale muszę zamawiać przez internet.
yyyy to by było na tyle.
@9Grzesiek_ i @Endoplazmatyczne chcieliście to was wołam
Komentarz usunięty przez autora
A po co Ci różowy pasek?