Aktywne Wpisy

obszarnik +132
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
Mega_Smieszek +178
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz

#k2
źródło: comment_16108012711FAjrKhGexZ172SNphGsxS.jpg
Pobierzźródło: comment_1610813192BLCOKqGfsJ4MSuCmHiHMv4.jpg
PobierzGx
Komentarz usunięty przez autora
@peoplearestrange: Nie jest mniej ważne, jest ważne i wszyscy im gratulują, ale to osoby które wychowywały sie pod tą górą, albo w takich warunkach, aklimatyzowali sie od urodzenia. Taszczyli sprzęt kilkanaście jak nie kilkadziesiąt razy dla innych sportowców (bo to ich sposob na zycie), więc wyobraź sobie jacy są mocni, znają te góre najlepiej z wszystkich.
Taki europejczyk, amerykanin który przyjedzie do pakistanu raz