Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +27
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
siejeje +43
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Podobno z typa leją potajemnie wszyscy znajomi, co niespecjalnie mnie dziwi, chociaż osobiście wyśmiałbym go w twarz - zaprezentował brak RIGCZU najpodlejszego sortu.
@niedynamiczny_nieoskarek widzisz @Blackpill_RAW wydalo sie ze hype ciuszki nie pomoga z okropnym charakterem i osobowoscia
Po tym akapicie musiałem zrobić 10 minut przerwy żeby to rozchodzić, chciałem napisać coś więcej ale nie mam słów na tego
Dla mnie w tych wysrywach właśnie o to chodzi, nie
Komentarz usunięty przez autora
Dobrze piszesz. Cuck beciak nie mógł zagwarantować swojej księżniczce oczu łowcy, szerokiej szczęki, wysokiego wzrostu i dużego benka więc poszła szukać tych przyjemności na zewnątrz. Wina cucka ( ͡° ͜ʖ ͡°)