Wpis z mikrobloga

@Blackpill_RAW: Najśmieszniejsze i jednocześnie najtragiczniejsze w tym wszystkim jest to, że historia jest w 100% prawdziwa xD. Nie chciałoby mi się pisać takiego długiego bejta.

Podobno z typa leją potajemnie wszyscy znajomi, co niespecjalnie mnie dziwi, chociaż osobiście wyśmiałbym go w twarz - zaprezentował brak RIGCZU najpodlejszego sortu.
  • Odpowiedz
Czy to koniec tej historii? Nic bardziej mylnego – po kilku miesiącach Chad zerwał z dziewczyną, o czym dowiedział się jej były już narzeczony. Kilka dni później jak ostatni kapeć bez honoru wbił się na krzywy ryj na jej imprezę firmową, która zakończyła się… wybaczeniem zdrady i ponownym zostaniu parą XDDDDDDDDD.

Po tym akapicie musiałem zrobić 10 minut przerwy żeby to rozchodzić, chciałem napisać coś więcej ale nie mam słów na tego
  • Odpowiedz
@rafalewtrancamsie: Wszystko fajnie pięknie ale blackpill to nie zgeneralizowane wysrywy tylko najprawdziwsza prawda o naturze kobiet. To, że mężczyźni zdradzają i nie jeden by poleciał za lepszą laseczką od swojej obecnej to każdy wie ale jak się powie, że to działa w 2 strony, a kobiety są wręcz nawet mniej szlachetne w tej kwestii (hipergamia) to jest nagle wielkie oburzenie.

Dla mnie w tych wysrywach właśnie o to chodzi, nie
  • Odpowiedz
@Onaniewie: Znaczy jakby ci to wyjaśnić - jak masz takiego kanapowego lenia i ci nie odpowiada to go zostaw, a nie przyjmuj jego oświadczyny po tym jak go zdradziłaś. Inna sprawa, że koleś nie ma godności skoro po tym wszystkim jak się dowiedział prawdy oświadczył się jeszcze drugi raz. W ogóle podziwiam naiwniaków "w dobrym związku się nie zdradza". Ludzie są prymitywni i wystarczy im chwila nawet w teoretycznie dobrym
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Onaniewie:

Dobrze piszesz. Cuck beciak nie mógł zagwarantować swojej księżniczce oczu łowcy, szerokiej szczęki, wysokiego wzrostu i dużego benka więc poszła szukać tych przyjemności na zewnątrz. Wina cucka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz