Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +125
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
FejsFak +19
Miraski, pomocy!
Mojej dziewczynie niedługo (~2 tyg.) wybija osiemnastka. Ja lvl 21. Znamy się od 3,5 lat. Nie mam kompletnie pomysłu co jej kupić. Wcześniej wręczałem jakieś pierdoły klasyczne, no ale teraz ona te urodziny organizuje (hehe obostrzenia), mają być jej znajomi, rodzina i takie tam... ech. Jestem w sumie bardzo nieśmiały i nigdy nie byłem na żadnej 18-ste. Swojej też nie robiłem - bo nie lubię. I ogólnie, żadnych imprez nie lubię i najchętniej by mnie tam nie było.
Ona zna moje obawy i mówi, że spoko - nie muszę przychodzić i nic kupować - ale wiem, że będzie jej przykro. Zresztą - ma starszą siostrę i kuzynki, które blisko mieszkają i oni tam w rodzinie te 18-stki strasznie celebrują. Noo trochę słabo, że od prawie 4 lat ma chłopaka i nie przyszedł.
Co do prezentu - nie wiem. W sumie mam pieniądze (nie, że od razu jakiś turbo-oskarek), sam zarabiam nieco ponad średnią a mieszkam z rodzicami + nie wydaję hajsu to odkładam i wrzucam na giełdę więc tragedii jak na mój wiek nie ma.
Nie chcę robić jej drogiego prezentu i pozować na burżuja... zresztą - można uznać, że to taki gówniarski związek, gówniarski wiek. A jak kupię pierdy (tzn. jakiegoś kwiatka i bombonierkę xd) to będzie, że chujnia i ma pieniądze a na dziewczynę żałuje sknera, że się nie wysilił.
Mógłby ktoś mi doradzić, co będzie takie w miarę dobrym rozwiązaniem tzw. kompromisowym. Coś między ,,oskarkiem" a ,,biedakiem". No i między dorosłym facetem a gówniarzem. Nawet nie wiem jaki zakres cenowy będzie odpowiedni.
#anonimowemirkowyznania #zwiazki #pomocy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6000d94a39a6d6000b2d5cda
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Przekaż darowiznę
Nosi biżuterię? Jeśli tak to poszłabym w tę stronę
Strasznie słaby ten post. Jestes z dziewczyną od 4 lat, mimo to nie bierzesz tego za nic powaznego, dodatkowo kombinujesz jak koń pod górę z tym prezentem. Po co ci te kalkulacje i na c--j nam wiedzieć ze sobie kupiłeś 1/100 btc na tej giełdzie?
Boże jakie ludzie maja problemy, kup to co czujesz i co uważasz za odpowiednie i co sie spodoba Twojej dziewczynie. Albo
@sberatel: tak, zrobiły wrażenie, nie powiem że nie ʕ•ᴥ•ʔ
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@MadIen Mnie tam bardziej dziwi, że ludzie są 'w związku' x lat i nie wiedzą co kupić na urodziny.
Kurczę, ja jak znałam faceta 3 miesiące to już miałam podłapane z 5 pomysłów na prezent urodzinowy (czy jakikolwiek inny).
I