Wpis z mikrobloga

@enterex: przez patostrimerow typu konon mexicano major i ta wsza axelio ludzie tylko znaja z tego nasze piekne miasto......gdzie nie jade i powiem ze z bialego jestem to zaraz pytanie a konona znasz? Byles na szkolnej? Majora widziales? Chore to
  • Odpowiedz
@Lardor: aaa tam mieszkalem 3/4 swego zycia w miejscowosci o wielkosci jednej tutaj dzielnicy wiec sam doskonale wiem co jest dziura a co nie. Dodajmy do tego, ze tez sie podrozowalo co powoduje, ze mam co porownac.

Tutaj jest spora powierzchnia terenu do ,,szlajania sie" i nawet obecnie (ostatnie kilka lat) pomimo zamknietych miejsc/firm/sklepow jest co ogladac.To zalezy co kto szuka.

@SanczoPansa89: niby to zle ale
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
Dla mnie miasto Białystok się podoba, bo jest miastem pozytywnych osób. Te youtubowe gwiazdy z Białegostoku były początkiem zalania fundamentów pod budowę Polskiej sceny Youtube. Moje filmy były od 2009 roku udostępniane na różnych serwisach informacyjnych, więc sam też jakąś „symboliczną cegiełkę" podrzuciłem.

Miasto Białystok jest fajne do szlajania się ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Bananowy_Kochanek: nie no bialystok nie jest dziura, dziura to jakas biala podlaska czy suwalki, to zwyczajnie w takich miejscach musi byc taki bezruch ze przykladowo na ulicy nie ma ani 1 czlowieka. w bialymstoku tak nigdy nie bylo, nawet w nocy cos tam sie dzialo i cos jezdzilo. widzialem miejsca ze bylo po prostu ciemno i ani 1 zywej duszy (i to nawet nie po 23 ale po 17).
  • Odpowiedz