Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kardio: ja pamiętam, że z fb dalo sie kiedyś ściągnąć zapisy rozmów. Nie wiem czy na zdjęcia tez to działało, i czy ta funkcja nadal jest ale może warto poszukać
  • Odpowiedz
@kardio: nie rozumiem, później jak będziesz w związku z kimś innym to sobie będziesz oglądał te zdjęcia i wzdychał do "pierwszej miłości"?

Było, minęło. Nie ma co utrwalać uczuć których już nie ma.
  • Odpowiedz
@kardio: jako były fatalny romantyk to serio ci radzę, za każdym razem niszcz wszystko co pozwala zapomnieć o byłej, szybciej się z tego wyliżesz i szybciej otworzysz się na kogoś nowego
  • Odpowiedz
@kardio: wiem, że to boli. Pierwsze zakochanie to często to najmocniejsze w życiu.
Ale potem będziesz sobie wdzięczny. Lepiej teraz usunąć niż przeglądać zdjęcia eks będąc w nowym związku.
  • Odpowiedz
@kardio: Wiem, jak się c-----o czułam, gdy znalazłam w telefonie mojego chłopaka zdjęcia jego/z jej była po pół roku już związku ze mną. Nie trzyma się takich rzeczy chociaż ze względu na to
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Fifka23: dlaczego nie fair? Prędzej nie fair trzymać nudle, ale zwykle zdjęcia to jakiś rozdział w jego życiu, część jego historii i imho niekulturalnym jest wymagać, by wymazywał tą historię, bo komuś coś nie pasuje.
  • Odpowiedz