Aktywne Wpisy

TheTostu +203
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +43
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Co otrzymuję w print? Ano ten tag 'script', który mnie interesuje. Tag, który ma jakieś 1200 linii.
A struktura tegoż wygląda o tak:
albo zakładając że masz tylko jedno storeId na cały skrypt, możesz znaleźć index stringa "storeId" w całym "scripts", i później wziąć wycinek od storeId do następnego przecinka.
Nie wiem czy da się ładniej
storeidkey = "storeId: "
storeidindex = scripts.find(storeidkey)
startofstoreid
store_id = window.appConfig.get('storeId')RegExp to najbardziej chamska opcja i będzie działać dopóki ktoś nie zmieni kodu na stronie (i tu mowa nawet o zamianie pojedynczego cudzysłowu na podwójny czy tego typu bzdurach ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Choć jak patrzę na to co zrobił @Lunatik
Hmm, czyli która zmienna, bo już się pogubiłem?...
text(lub coś podobnego, musisz sprawdzić).Więc dostaniesz do script poprzez
scripts.text(lub podobnie, na telefonie jestem nie chce mi się sprawdzać, ale powinieneś dać radę po tych wskazówkach ;))Komentarz usunięty przez autora