Aktywne Wpisy

niebieskosc +65
Jestem zadowolony. W 2017 roku kupiłem działkę (prawie 2ha). Nad brzegiem jeziora, przy polu golfowym. Chciałem zbudować osiedle. Pochwaliłem się na wykopie, że stałem się deweloperem :) JA normalny IT. Zainwestowałem DUŻO pieniędzy, jeszcze więcej czasu. I....... ch.j. Główny inwestor się wycofał. Różowa poznała innego pana i się rozwiodła (z hukiem). Ciągle coś.
Ale postanowiłem, że będę to ciągnął. I wiecie co? Właśnie kończymy pierwszy dom. 2,6 miliona :) Żadnego oszczędzania. Najlepsze
Ale postanowiłem, że będę to ciągnął. I wiecie co? Właśnie kończymy pierwszy dom. 2,6 miliona :) Żadnego oszczędzania. Najlepsze

scarecrov +101
Idę pierwszy raz na wybory, 28lvl here - żeby oddać głos na #konfederacja
Nie widzę innego ratunku dla sytuacji w Polsce.
Chce żeby grali na nie utworzenie rządu i szybsze przedterminowe.
Chce żeby obecny rozkład polityczny całkowicie się #!$%@?ł.
Chce żeby pis i po nie miało kolejny raz prawie 70% głosów.
Żal mi ludzi głosujących na te 2 partie, które udają do siebie niechęć aby dalej trzymać mordy przy korycie.
Które tylko
Nie widzę innego ratunku dla sytuacji w Polsce.
Chce żeby grali na nie utworzenie rządu i szybsze przedterminowe.
Chce żeby obecny rozkład polityczny całkowicie się #!$%@?ł.
Chce żeby pis i po nie miało kolejny raz prawie 70% głosów.
Żal mi ludzi głosujących na te 2 partie, które udają do siebie niechęć aby dalej trzymać mordy przy korycie.
Które tylko

Co otrzymuję w print? Ano ten tag 'script', który mnie interesuje. Tag, który ma jakieś 1200 linii.
A struktura tegoż wygląda o tak:
albo zakładając że masz tylko jedno storeId na cały skrypt, możesz znaleźć index stringa "storeId" w całym "scripts", i później wziąć wycinek od storeId do następnego przecinka.
Nie wiem czy da się ładniej
storeidkey = "storeId: "
storeidindex = scripts.find(storeidkey)
startofstoreidindex = storeidindex + len(storeidkey)
endofstoreidindex = scripts[startofstoreidindex:].find(",")
storeid = scripts[startofstoreidindex: startofstoreidindex + endofstoreidindex]
regexem mi się nie chce
jak masz więcej storeId w tym skrypcie to ubierz to w while loopa
while scripts.find(storeidkey) =!
store_id = window.appConfig.get('storeId')RegExp to najbardziej chamska opcja i będzie działać dopóki ktoś nie zmieni kodu na stronie (i tu mowa nawet o zamianie pojedynczego cudzysłowu na podwójny czy tego typu bzdurach ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Choć jak patrzę na to co zrobił @Lunatik to chyba była by czytelniejsza :P
regexp byłby (taki pythonowy już ładny):
Hmm, czyli która zmienna, bo już się pogubiłem?...
text(lub coś podobnego, musisz sprawdzić).Więc dostaniesz do script poprzez
scripts.text(lub podobnie, na telefonie jestem nie chce mi się sprawdzać, ale powinieneś dać radę po tych wskazówkach ;))Komentarz usunięty przez autora