Aktywne Wpisy

Logan00 +353
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz
Wink +36
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz

#usa
źródło: comment_1609966553DLAtoM2CFEkxyu6DqZDOW4.jpg
PobierzA jak w lato w portland sie palil budynek sądu federalnego to juz cichutko?
Sąd federalny orzeka jedynie o zgodności prawa stanowego z federalnym oraz skazuje osoby łamiące przepisy tegoż.
Tymczasem kongres ma decydujący głos w procesie stanowienia prawa. Ma możliwość usunięcia głowy państwa z urzędu. Bez niego nie ma Stanów Zjednoczonych.
A ty je zrównujesz. xD Schowaj się gdzieś i lepiej nigdy nie wychodź.