Wpis z mikrobloga

@crazy_mole: zaczalem z 115kg, od konca sierpnia do swiat 104,7kg i trzymam na razie ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko, ze ja staz 2 lata silowni i 2 kalisteniki wczesniej, wiec sylwetka tez calkiem inna. Tylko teraz silownie zamknięte i przerwa przez dziare, wiec z miesnia juz leci niestety. Niemniej chce zejsc do 95 utrzymujac wyniki silowe jak tylko sie da. Dla osob niecwiczacych jakos silowo to
  • Odpowiedz
@Miglancu: Czyli sukcesy są! Gratulacje!
Chciałbym mieć czas na siłownię, przy dwójce małych dzieci (starsze nie ma jeszcze 3 lat a młodsze 3mce) ledwo znajduję czas na stepper.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@crazy_mole: masz tu kopa w dupę i znajdź sobie sposób na te słodycze. U mnie podobnie z tym uzależnieniem, wciągałem wszystko jak odkurzacz co tylko się nawinęło. Zrobiłem tak, że kupuję dużo owoców, jak mam ochotę na coś słodkiego to np. biorę jabłko, czasem jest ciężko ale idzie. Polecam też mrożone mieszanki owoców, ja kupuję takie w Kauflandzie za 9 zł i sobie robię desery ze skyrem bez tłuszczu, do
  • Odpowiedz
@crazy_mole: dwie porady:
1. nie mierz sie w kilogramach a w centymetrach, wagi nie widac, cm owszem,
2. dorzuc cwiczenia silowe (pompki - rozne techniki, jak masz hantelki to sztos jak nie to sobie do 5litrowych baniakow wody nalej - nawet na malych ciezarach bedzie widac progres, jak masz drazek to podciagniecia, przysiady z obciazeniem).

i powodzenia Zuchu!
  • Odpowiedz
@crazy_mole: nie przepadam za cola, nie pije zadnych napoi, tylko woda i ewentualnie soki.

Slodycze staram sie zamieniac na owoce zwykle lub suszone, lub orzechy. Ewentualnie gorzka czekolada, bo ja bardzo lubie
  • Odpowiedz