Aktywne Wpisy

Kagernak +77
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem

mickpl +940
Propsuję Panią Iwonę Srokę z zarządu Murapolu, która jakiś czas temu w Parkiecie mówiła, że stawiają na wysokie marże a nie wolumen, a potem pobiegła na transmitowaną live Komisję Infrastruktury gdzie przekonywała, że 0% jest bardzo potrzebne bo koło zamachowe gospodarki. Tym samym postawiła do pionu całe media, wygenerowała może ze 4 mln wyświetleń na twitterze i dostała nawet dedykowany odcinek w Kanale Zero XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: murapol
Pobierz

źródło: comment_1609915783wvrj5ijCRQxQmCLGA5T7WH.jpg
Pobierzźródło: comment_1609929294UhGXn8FF8N1CatG5cuhupP.jpg
PobierzŚmiałbym to podważyć.
@SpaghettiSupernova: pewnie masz rację, ale raczej 90% ludzi którzy zobaczą tego posta już będzie spełniać warunek;)
Leniwce sa zółwiami w świecie ssaków.
wiki@proxion:
Nawet jeśli 90% osób, które zobaczyło tego posta jest w stanie zrozumieć go w oryginale, to co z tego? Czy przez to, że zostało to przetłumaczone, to treść w jakikolwiek sposób straciła na wartości?
https://www.reddit.com/r/AskReddit/comments/djforh/how_the_hell_are_sloths_not_extinct_yet/f455nc3/?utm_source=reddit&utm_medium=web2x&context=3