Aktywne Wpisy

Gzyro +60
Nigdy nie zrozumiem dlaczego narkotyki takie jak lsd,grzyby,ketamina,analogi mefedronu czy mdma są nielegalne.
Ja #!$%@?...
Sam teraz #!$%@? jestem, ale to jest miliard razy mniej toksyczne niż ten gówno alkohol legalny narkotyk.
#narkotykizawszespoko #alkoholizm
Ja #!$%@?...
Sam teraz #!$%@? jestem, ale to jest miliard razy mniej toksyczne niż ten gówno alkohol legalny narkotyk.
#narkotykizawszespoko #alkoholizm

Jailer +54
Dlaczego północna Polska jest dyskryminowana pod względem występowania burz? Jak co rano sprawdzam prognozy pogody i aktualną sytuację. I co widzę? Znowu burze #!$%@?ą na południu i południowym zachodzie, a na Pomorzu nic. Denerwuje mnie to, bo jest sucho jak na pustyni.
#burza #pogoda #gorzkiezale #gdansk
#burza #pogoda #gorzkiezale #gdansk

@Tytanowy_Lucjan: az mi przypomniales ze polowa moich dochodow siedzi w progu 40% ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Micha to kolejny tysiąc minimum, jeśli nie chcesz robić diety czokoszokowej i parówek z biedy.
To masz 2200. Miesięczne paliwo do auta, nawet zakładając że tylko
No to życie w kawalerce która jest tańsza, ale sprowadza się do jednopokojowej piwnicy to wcale nie wegetacja xD.
A potem płaczą, że na zdalnym to im locha hałasuje, dzieci drą mordy i w ogóle on się nie ma gdzie pomieścić. No jak p0lactwo się kisi w kawalerce albo dwupokojowym mieszkanku, to tak jest..
33zl dziennie to 1000miesiecznie
Sniadanie, lunch, obiad, kolacja.
Gdzie jakiś najtańszy chinol to już połowa budżetu
Ja glownie sam gotuje, a w cholere wiecej wychodzi, wiec cos tu oszukujesz kolego chyba
Zresztą jeżeli ktoś nie jest w stanie dobrze zarządzać niską wypłatą to i z wysoką sobie nie poradzi.
Zarabiasz dużo to masz wygodne życie, sprzątaczkę, catering dietetyczny (albo stać cię przynajmniej na regularny lunch w bistro) , opiekunkę do dziecka, prywatne zajęcia rozwojowe dla starszych
A co zaoszczędzi to #!$%@? na dojazdy xD
4250zł kosztów stałych, a reszta na rozrywkę to w sumie nie zostaje dużo
To moim zdaniem taki podstawowy koszyk kosztów stałych. Bardzo duży udział kosztów ma samochód