Aktywne Wpisy

WeunianyTrampek +158
Kupiłem podejrzanie tanią wędkę. Nie było haczyka

Jestem w związku z #rozowypasek od roku i kilka rzeczy nie daje mi spokoju żeby myśleć o tej relacji poważnie. Dziewczyna jest inteligenta, nie leci na kasę, potrafi wyjść z inicjatywą i zaplacic za coś a nie tylko ja, ale ma fatalny kontakt z ojcem praktycznie nigdy go nie miała i tutaj wychodzi na to, że to wpływa na jej pewność siebie i duże przywiązanie pisze do mnie co chwilę,

IrvinTalvanen usunął listę z mirkolist, ale poniższe anony chciały być wołane więc wołam.
Nazwa listy jest powiązana z grupą facebookową i Stowarzyszeniem, ale lista dotyczyć będzie znalezisk i wpisów wolnościowych i politycznych.
Jeśli ktoś chce być wołany do ciekawych znalezisk o tematyce wolnościowej, a także do innych tematów, które będą miały za zadanie promocję wolnościowców, a nie będą stricte powiązane z polityką, czyli mowa tutaj na przykład o
@Tumurochir: nad czym? xD
Jakby ktoś miał do wyboru cole bez cukru za 3 i z cukrem za 6, to ludzie by przestali pić tę z cukrem, i ich "plan" by się powiódł. A tak to nic z tego nie będzie poza drenowaniem kieszeni.