Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@nika_blue: okladka jest paskudnie sugerujaca i sie nabrałem. Ale w zasadzie pozycja, jaką przyjela do zdjecia ta czarnoskora pani jest cholernie niezdrowa przy jej wadze - moglaby sobie r------c staw kolanowy xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Zgrywus1: tych okładek było kilka, na większości były inne sylwetki, więc nie nie okładka jest sugerująca tylko twój post zmanipulowany. Po prostu sam wygciągnąłeś wnioski jakie ci pasują do narracji bo jechanie po grubasach takie modne na wykopie :/ A już grube babki to combobraker plusów.

Smutne to trochę, zwłaszcza jak się czyta komentarze, nic dziwnego, że tacy ludzie siedzą w domu i tyją dalej jak z każdej strony lecą
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nika_blue: i nie ma to znaczenia czy sa grubi ludzie jechani na wykopie czy nie - gdyby nie byli to i tak bym uwazal ze bycie otylym jest niezdrowe, poniewaz takie sa fakty. I szczerze mowiac uwazam, ze te dwie okladki sa po prostu clickbaitowe i cosmopolitan robi sobie zasiegi wlasnie takim wielkim napisem przed otyla osoba i malutkim obok wyjasniajacym o co chodzi
  • Odpowiedz
Selekcja naturalna. Kto jest zdrowy na umyśle, ten tego nie zaakceptuje.

@KierownikMietek: Bo ja wiem? Lewaki powielające te bzdury (bo to dotyczy tylko kobiet, facet dalej ma mieć mięśnie) zaczną robić dzieci itd I te dzieci juz wyrosną ukształtowane w tym przeświadczeniu
  • Odpowiedz
Po prostu świat sportu (głównie ten instagramowy) jest zdominowany przez konkretne typy sylwetek przez co reszta ludzi czuje, że to nie dla nich, co jest paradoksem, bo właśnie ta cała reszta powinna się ruszyć i to właśnie promują dziewczyny na okładce.

@nika_blue: mi głupio było się wbijać w spandexik na rower jak mi urósł brzuszek, bo kiedyś uważałem to za śmieszne. A teraz mam wywalone, bo właśnie mam takie podejście,
  • Odpowiedz
przeciez w tym cytacie chodzi właśnie o to wyśmiewanie się z grubych ludzi na siłkach, które jest nagminne i powalone

@poprostuzyj: NIGDY się z tym nie spotkałem. Z grubych w-------------h ciastka w czasie ćwiczeń tak, ale z chudego który tak robi tak samo by się śmiali.
  • Odpowiedz
I szczerze mowiac uwazam, ze te dwie okladki sa po prostu clickbaitowe i cosmopolitan robi sobie zasiegi wlasnie takim wielkim napisem przed otyla osoba i malutkim obok wyjasniajacym o co chodzi

@Zgrywus1: Główna okładka wyglądał w ten sposób, te okładki to raczej ilustracje do artykułu.

Clickbait to ludzie heheszukjący z tego którzy wycięli akurat 2 postacie które pasują im do tezy. Swoją drogą jaki w tym clickbait Cosmopolitana skoro 90%
Radus - > I szczerze mowiac uwazam, ze te dwie okladki sa po prostu clickbaitowe i co...

źródło: comment_1609789214S5JoglyZtGv49VAstuMo8b.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
ale tu chodzi też o to, że osoby mające jakieś kompleksy boją się spróbować.

@Radus: w znakomitej większości przypadków takie osoby po prostu SĄ leniwymi bułami nie potrafiącymi kontrolować podstawowych popędów. Po prostu mówienie "eee będą się ze mnie śmiali" ładniej brzmi niż "nie chce mi się".

No i jest pewne, że takie okładki więcej, dużo więcej grubasów przekonają do tego, żeby nic nie robić "bo są zdrowi", niż zdejmą
  • Odpowiedz