Aktywne Wpisy

erebeuzet +791
#panstwozdykty
by zylo sie lepiej
by zylo sie lepiej
źródło: temp_file1744712565544407588
Pobierz
Lewusx +31
Porównanie, zdjęcia dzieli 13 miesięcy pracy i około 6kg.
Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie:
Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie:
źródło: 70526E57-5E4F-40F8-99D8-0BFF5137A8D0
Pobierz

Ważne że napisane poprawnie politycznie...
źródło: comment_1609768743PoZyhwPU1UqTmLwoXSDLZ0.jpg
PobierzSmutne to trochę, zwłaszcza jak się czyta komentarze, nic dziwnego, że tacy ludzie siedzą w domu i tyją dalej jak z każdej strony lecą
@KierownikMietek: Bo ja wiem? Lewaki powielające te bzdury (bo to dotyczy tylko kobiet, facet dalej ma mieć mięśnie) zaczną robić dzieci itd I te dzieci juz wyrosną ukształtowane w tym przeświadczeniu
@Radus: tyś niewinny i nieświadomy jakie tu siedzą szuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nika_blue: mi głupio było się wbijać w spandexik na rower jak mi urósł brzuszek, bo kiedyś uważałem to za śmieszne. A teraz mam wywalone, bo właśnie mam takie podejście,
Komentarz usunięty przez moderatora
@poprostuzyj: NIGDY się z tym nie spotkałem. Z grubych w-------------h ciastka w czasie ćwiczeń tak, ale z chudego który tak robi tak samo by się śmiali.
@Zgrywus1: Główna okładka wyglądał w ten sposób, te okładki to raczej ilustracje do artykułu.
Clickbait to ludzie heheszukjący z tego którzy wycięli akurat 2 postacie które pasują im do tezy. Swoją drogą jaki w tym clickbait Cosmopolitana skoro 90%
źródło: comment_1609789214S5JoglyZtGv49VAstuMo8b.jpg
Pobierz@Radus: w znakomitej większości przypadków takie osoby po prostu SĄ leniwymi bułami nie potrafiącymi kontrolować podstawowych popędów. Po prostu mówienie "eee będą się ze mnie śmiali" ładniej brzmi niż "nie chce mi się".
No i jest pewne, że takie okładki więcej, dużo więcej grubasów przekonają do tego, żeby nic nie robić "bo są zdrowi", niż zdejmą