Aktywne Wpisy

erebeuzet +791
#panstwozdykty
by zylo sie lepiej
by zylo sie lepiej
źródło: temp_file1744712565544407588
Pobierz
Lewusx +31
Porównanie, zdjęcia dzieli 13 miesięcy pracy i około 6kg.
Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie:
Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie:
źródło: 70526E57-5E4F-40F8-99D8-0BFF5137A8D0
Pobierz

Ważne że napisane poprawnie politycznie...
źródło: comment_1609768743PoZyhwPU1UqTmLwoXSDLZ0.jpg
PobierzZnam 2 otyłe osoby i nie było razu żeby na siłowni nie doświadczyły nieprzyjemnego traktowania. Niestety nie jest tak kolorowo, z resztą widać to po reakcjach na wykopie. Co gorsza, niektórym się wydaje, że takimi chamskimi docinkami pomagają.
@Radus: dawno takiego głupiego robienia z siebie ofiary nie widziałem xd. Miała kompleksy związane ze swoim ciałem, jednocześnie robiąc z własnej woli (siłownia, rugby) wszystko, żeby być umięśnioną. No to jakby miała z tym problem, to by przestała xd. Do czego zmierzam: skoro ćwiczę na masę, to znaczy, że mi się to podoba i nie przejmuję
Komentarz usunięty przez autora
U mnie na siłce (przed pandemią) był
W artykule chodzi o to, że ruch jest zdrowy bez względu na wymiary czy urodę. Oczywiście trzeba dopasować ruch do możliwości i zdrowia, ale akurat joga jest dobra prawie dla wszystkich. Za to modny jogging może rozwalić stawy nawet chudzielcom. Zresztą
@Radus: I te powinny być podpisane "this is not healthy", by nie promować chorobliwego obżarstwa.
Plus size, to jest Gwendoline Christie, natomiast te grube z okładek
@nika_blue: Nie ludzie są wyśmiewani a obżarstwo.
Obżarstwo należy wyśmiewać, tak jak palenie petów, a nie promować i wmawiać "this is healthy"
https://pagowski.pl/userdata/public/gfx/66d5dadfb7a46c8d593f087ba06c0806.jpg
Nie zaklinaj rzeczywistości. Kto podpisał otyłe osoby "this is healthy"? Wyraźnie ten opis tm jest. Nie trzeba go wymyślać.
@nika_blue: Dziwisz sie że ludzi to nie zaskakuje. Zdrowe, podpisane jako zdrowe i brak zdziwienia.
Jedna się rozciąga (może być i joga), druga w kurtce tylko stoi i krzyczy.
jakby nie patrzeć zdrowia nie pokazują.
Inna z tych modelek jest też bardzo chuda, za niskie BMI też nie jest zdrowe, ale jakoś jej się nie
@nika_blue: Czepiamy się tak samo, chudziny coraz rzadziej się widuje.
Można za to oceniać po ich nawykach żywieniowych.