Wpis z mikrobloga

Nic mnie tak nie frustruje w skokach, jak widok tego Pana bez formy. Frustruje i smuci. Jak dominował to wiele razy klnąłem by już dał sobie spokój, żeby dał szansę innym. A teraz tak po prostu mi przykro. Czy wy też tęsknicie za Gregorem Schlierenzauerem w formie? Tęsknicie za największym dominatorem w historii skoków narciarskich? Czy może jest inny skoczek szukający dawnej formy, którego chcielibyście zobaczyć w swojej dawnej sile? #skoki #skokinarciarskie #pytanie
Wojciech_Skupien - Nic mnie tak nie frustruje w skokach, jak widok tego Pana bez form...

źródło: comment_1609699388ngyzXLp8n1lySQMZPJodZe.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien: też tak mam - irytowało mnie, kiedy ciągle wygrywał, a teraz mi go szkoda i chciałabym, żeby wrócił do dobrego skakania.
Zresztą niezależnie od jego dyspozycji - Gregor to jest gość. W tak krótkim czasie wbić 53 zwycięstwa - miazga.
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien: Niestety - przegapił moment zmian w skokach, nie dostosował się do innych realiów. Później kontuzja i już chyba jest po drugiej stronie rzeki. Być może jeszcze uda mu się wskoczyć kiedyś na podium, może wygrać ale to jednak mało prawdopodobne.

Dobrym przykładem jest Kamil, który wiele razy zmieniał swój styl i dopasowywał się aby nie odstawać od czołówki.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Wojciech_Skupien: jak oglądałem go u szczytu kariery to się zastanawiałem jaki rekord wygranych nie do pobicia przez nikogo ustanowi jak przed nim jeszcze z 10 lat spokojnej kariery albo i więcej a potem zonk ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pamiętam też jak chciałem grać nim w dsj i jego nazwisko było za długie xD
  • Odpowiedz