Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Nie było mnie w domu trzy godziny. Wracam od teściów, a w kuchni siwo. Unosi się silna woń palonego plastiku. Sprawdzam więc wszystkie sprzęty elektryczne w domu, ale nic nie znalazłem. Patrzę na czajnik i wielkie WTF - czajnik z częściowo spaloną farbą i stopionym uchwytem. Szukam na nagraniu z monitoringu, bo jestem pewien, że nie zostawiłem włączonej płyty. Mam, znalazłem. S------l kot chciał mi spalić mieszkanie xD
Żeby włączyć płytę trzeba przez kilka sekund przytrzymać pole włączania, następnie wybrać palnik. Jak ten mały k--w to zrobił, to ja nie wiem.
#c---------------a #koty #smiesznekotki
@Devilos: kota na psy, dobre
@skrytek: albo sierściucha za okno, albo ten #solgaz za okno
Dodam tylko, że są bardzo ganione, jak wskakują na blat, ale wiadomo, że tylko drzwi od mieszkania się zamknie i w trzy sekundy jest eksploracja blatu.
na szczescie zadzialalo zabezpieczwnie termiczne plyty
Tylko że ja nie mam tego problemu, bo kot powypadkowy i nie skacze wysoko, fizycznie nie umie.
Ale wiesz, kanapka z sierścią smakuje najlepiej. <3