Wpis z mikrobloga

@jalop: hehe a na koncu slaczki same mi zostana zamiast tekstu bo bede konwerterowal to 20x Co prawda z tym pdfem działa. Znaczy się chyba działa bo narazie udało mi sie zapisac do xps bo zadnego programu do pdf nie mam.
@lojawyk: Ale w zasadzie problem jest rozwiązany bo moge sobie zapisac to w pdf. Ale no wolal bym mieć to w jpg. Dziwne ze strony na 55 kartek A4 robię i nie ma problemu a astrony na 100 kartek już nie da rady. Pewnie jakaś pierdółka jest do zmienienia gdzieś w jakimś konfigu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie ten patent z drukowaniem strony w PDF nie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@lojawyk: Ale w zasadzie problem jest rozwiązany bo moge sobie zapisac to w pdf. Ale no wolal bym mieć to w jpg. Dziwne ze strony na 55 kartek A4 robię i nie ma problemu a astrony na 100 kartek już nie da rady. Pewnie jakaś pierdółka jest do zmienienia gdzieś w jakimś konfigu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W sumie ten patent z drukowaniem strony w PDF nie
@jalop: Jak strata w jakości nie będzie jakaś tragiczna to nawet podobają mi się te PDFy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo, do wszystkiego to się nie nada ale jak przyjdzie mi znowu poebirać wykop.pl na kompa to raczej będe to robić w pdf.
@Migfirefox: O kurde, fajny programik. Ciekawe czemu nie udalo mi sie go znalesc na addonach. Zrobil screnshota tej strony ale podzielił go na 10 plikow, wiec troche słabo( i jeszcze woła o jakieś uprawnienia żeby w ogóle zapisac pliki...). Drukowanie strony mimo że zapisuje w PDF to wydaje mi się że jest lepsze bo capturuje stronę w 5sec a PDF nie jest o tyle gorszy od JPG żeby było warto siedziec
@Migfirefox: No capturowanie dużej strony zdecydowanie wygodniej robić "drukując" i zapisywać w pdf. Mi tam w zasadzie nie robi różnicy bo później w razie potrzeby mogę sobie to przekonwenterować czy to w JPG czy w co tam będę potrzebował. Grunt żeby był jeden plik po takiej operacji a nie 20 xd. Jakieś drobne rzeczy to spoko, można robić addonem.