Wpis z mikrobloga

Odnoszę wrażenie, że w każdym Twoim wpisie o tym wspominasz.

@jackwalker303: Tak w kilku ostatnich wpisach o tym wspominałem, bo to akurat spowodowało tą przerwę. Teraz mam nadzieje że się "rozpędzę" i zostawię to za sobą :)
  • Odpowiedz
pozytywnie mimo dużej dozy negatywności na początku

@biamiVajs: Heh, bo to już mnie dobijało... tak długo już ostro nie ćwiczyłem że ciągle budziłem się i nic nie bolało... obcy mi stan :P
Ja czuje się dobrze dopiero wtedy kiedy rano nie mogę się przeciągnąć bo tak mnie plecy bolą, albo z kibla nie mogę normalnie wstać bo tak obolały jestem.
  • Odpowiedz
Oby tak było :)

@jackwalker303: Mnie się już ręce trzęsą na samą myśl o właściwych treningach :D Bo czuję że to co teraz sobie ułożyłem, będzie strzałem w dziesiątkę i przełoży się na ogromne wyniki, nowe PR-y :)
  • Odpowiedz
widzę, że słuchasz twardej muzyki. Na koncerty chodzisz?

@NDSS: Dzisiaj akurat lżejsza płyta czyli Artillery - By Inheritance, jedna z moich ulubionych, katowana multum razy. Koncertów nie lubię :)
  • Odpowiedz
  • 0
@IntruderXXL siema, ja nowy i może nie do końca związany z takim tematem, duży Ciebie chłop :) chciałem zapytać, czy stosujesz jakieś techniki i ćwiczenia oddychania i co w ogóle uważasz o potrzebie pracowania na tym polu?
  • Odpowiedz
  • 1
@IntruderXXL dzięki, ciekawa perspektywa, piszę to jako amator zabawy z ciężarem własnego ciała, który niedawno odblokował przeponę i nie mogę się nadziwić, jaki w rejonie brzucha siedział potencjał, do którego, bez poprawnego oddychania, nie było raczej w ogóle dostępu.
  • Odpowiedz