Aktywne Wpisy
moniek9 +124
share +54
#sasiad #dom #budowadomu #budujzwykopem #budowa Słuchajcie dobrzy ludzie mam problem z jedna #!$%@?. Trafił mi się najgorszy sort człowieka jako sasiad. Gość podniósł sobie ziemie w projekcie i mu to klepneli, różnica poziomów między stykami działek to 2m, gość sobie nawiózł na teraz już 3m, ale o tym zaraz. Wcześniej gdy z nim rozmawiałem jak to chce rozwiązać, żeby mnie nie zalewać to uzgodniliśmy ze zrobi murek oporowy. Jakiś czas później się
Co tam ?
- nic, wszyscy zdrowi więc jest całkiem spoko.
Nie miałbyś na zbyciu jakichś ramów do laptopa ?
- Nie
Co tam ?
- spoko, weekend jest, odpoczywam sobie.
Nie miałbyś na zbyciu jakiejś kamerki do komputera ?
-Nie
Co tam ?
- fajnie, właśnie się pakuje bo jadę na narty
Nie miałbyś jakiejś karty pamięci, bo potrzebuje do nawigacji, może być nawet 2 giga.
Taki "znajomy" to skarb.
Komentarz usunięty przez autora
zbyć — zbywać
1. «sprzedać coś»
Kolega chce ci wysprzątać szufladę ze starego złomu i jeszcze zapłacić- a ty go szkalujesz na portalu ze śmiesznymi obrazkami └[⚆ᴥ⚆]┘
@efceka: A najgorzej przez telefon - 10 minut bajdurzenia "a tak przy okazji, to...". Dlatego sam też dzwoniąc czy pisząc mówię "Cześć, sprawę mam...", żeby nie marnować czasu innej osoby.
- cześć
(pauza nic więcej nie napisze, dopóki się nie upewni że patrzysz na monitor kiedy przez 10 minutach on będzie spamował wiadomościami)
Ostatnio nawet chciał pożyczyć lutownice.. ( która najtansza kosztuje pewnie 20zl...)
Po tym jak zniszczył klucz grzechotkę który mu pożyczyłem - odpuściłem i nigdy nie mam nic pożyczyć
Raz mu tak "dalem" siodello do rowera bo napisal czy niemam na zbyciu. Powiedzialem masz przymierz i jak pojedzisz to sie bedziemy liczyc. Po prawie miechu pisze jak siodlo ??
No spoko
Pisze mu ze ja za nie dawalem 150 zl a jest nieuzywane to chociaz z 7 dych bym chcial.
A on powiedzial ze myslal ze za darmo mu daje bo ja mam, a jak by mial