Aktywne Wpisy
miscellanous +310
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja

Po jakim czasie od oficjalnego chodzenia ze sobą, przespaliście się ze sobą?
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No

Na zachodzie np. w #uk czy #niemcy jeżeli ktoś kupi sobie fajne auto to nie ma jakiejś zazdrości, czy zawiści o sąsiada że mu się dobrze powodzi - a w Polsce, w Polsce jak w lesie
Czy wynika to z lat komunizmu? Może z biedy mentalnej i tego że dla wielu polaków auto to w ich mniemaniu dalej dobro luksusowe?
#kiciochpyta #pytanie #bekazpodludzi #emigracja #polska #swiat #samochody #motoryzacja #psychologia
źródło: comment_16090239857qlmfJ6b9MmbhdDH3LDLKh.jpg
PobierzI jak najbardziej - dalej jest ta mentalność w polakach - a bo ma auto, bo lepsze niż moje, nakrad pewnie złodziej. Już kilka
@Voltix: nie no, patole są wszędzie na całym świecie od Moskwy po ciemniejsze dzielnice Detroit, ja nie piszę o ludziach którzy za flaszkę ukradną ci rower z podwórka, tylko o normalnym społeczeństwie
Tacy typowi Anglicy mieszkający we własnych domach (często z dwoma autami na podjeździe) w głębokim poważaniu mają co ma sąsiad za płotem, no chyba że to jakiś Mustang czy RS to się sami
Sa ludzie ktorzy potrafia wziasc kredyt zeby miec lepszy samochud. I to tez jest ok, nikogo nie powinno obchodzic kto co robi ze swoimi pieniedzmi.
Komentarz usunięty przez autora
@mielonkazdzika: no ok, ja wiem że są ludzie którzy też np. jeździć nie lubią, ogólnie motoryzacja ich nie kręci, do pracy jeżdżą rowerem i tak dalej
Natomiast myślę że takie osoby mają kompletnie wywalone na auta innych, zamiast zazdrościć czy rysować lakiery
@SpalaczBenzyny: na osiedlu mam ładnego żółtego Arteona ale nie wiem czy to się liczy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
Szwed na to myśli głośno: ja mam Volvo, sąsiad ma Volvo, niech i kolejny sąsiad też ma Volvo!
Rybka: zrobione!
Niemiec: Hmmm mam Porsche Panamerę, niech sąsiad ma 911.
Rybka:
PS. W robocie mam typa, który wprost skomentował mnie na
Średni wiek samochodu w PL znasz ?