Aktywne Wpisy
ProwojMiliten +298
Krupier +190
Jestem już w tym wieku, że bardziej niż gadżety i ciuchy cieszy mnie kupno taczki. XD
Wjechał bolid na działeczkę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #czujedobrzeczlowiek
Wjechał bolid na działeczkę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #czujedobrzeczlowiek
#takaprawda #komputery #ios #windows #memy #iphone #lenovo #technologia #informatyka
@Sztandarsky: możliwe, natomiast korzystałem z wielu laptopów lenovo i mój chodzi chyba najlepiej z nich wszystkich xD A nawet jeśli to wiesz, kupujesz produkt i chcesz żeby działał, a nie bawić sie jeszcze w informatyka
@hiperchimera: w sensie dysk zewnętrzny? Na HDD mam 820 gb wolnego miejsca, mam drugi dysk nazwany Lenovo na którym mam 23 gb miejsca (z 25). Jeszcze trzeci kupować?
@Candy51: nie chodzi o ilość wolnego miejsca, a o rodzaj dysku. Dysk SSD jest nieporównywalnie szybszy od dysku HDD
masz pewnie zwykłego wolnego HDD (dysk talerzowy, mechaniczny) z 10x wolniejszym dostępem do plików jak półprzewodnikowy (coś jak duży pendrive) dysk SSD, bez mechanicznych elementów w środku.
Producenci wolą instalować duże i powolne dysku HDD, bo ładniej wygląda i przyciąga klienta 1000 GB niż 256 GB :-)
Wspomniany iPhone ma pamięć wewnętrzną podobna do dysku SSD, więc
Komentarz usunięty przez autora
@sidhellfire: Mhm, czyli mam przeczyścić wentylatory i bedzie śmigał? No może też ma to wpływ, chociaż przypominam sobie że już od samego początku lubił się zwiesić.
@hiperchimera: Oj boję się myśleć co by sie działo gdybym zawalił te 1000 gb
mialem iphona to faktycznie 4lata wytrzymal chociaz po 3 to juz widac bylo, ze sprzet jak z muzeum techniki i bateria zaczela krocej i krocej trzymac teraz nawet nie da sie go wlaczyc
android na razie 2lata zacina lekko, ale nie jest zle