Aktywne Wpisy

vanguard +96
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

bobsley33 +194
#p0lka
ale mnie takie typIary #!$%@?,gdyby ten pies kogos zaatakowal to tymi patykami napewno by go utrzymala
ja #!$%@?
#psiarze #pies #rozowepaski #logikarozowychpaskow
ale mnie takie typIary #!$%@?,gdyby ten pies kogos zaatakowal to tymi patykami napewno by go utrzymala
ja #!$%@?
#psiarze #pies #rozowepaski #logikarozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu_25-8-2024_16351_www.facebook.com
Pobierz

źródło: comment_1608692037CMxKCbDg86BfN1DF7od3IQ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Czesi mieli to samo miejsce w kolejce do gazu co my. Oni się mniej buntiwali, a Słowacy poszli z Wermachtem na wschód więc mieli lżej.
No i co innego jest dywersja, a co innego zbiorowe samobójstwo w oparciu o sowieckie obietnice pomocy. Jak tego nie rozumiesz to jesteś takim samym debilem jak Ci co
Można to odnieść do dzisiejszej sytuacji, gdzie rząd ora i rozkrada państwo a my nie robimy nic, prócz narzekania, kiedyś też ktoś nas oceni.
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy jako żołnierz odmowilbys takiemu dziecku? Powiedziałbyś żeby wracał do gruzów swojego domu? Wiele z tych dzieci widziało codzienne rozstrzeliwania ludzi, tylko dlatego że byli Polakami.
Naprawdę dziwię się ludziom, którzy nie dość że nie mają pojęcia o realiach Polaków w
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakbyś się urodził w tamtych czasach w Warszawie i miałbyś 8 lat w trakcie wojny, to co byś nie zrobił a byś zginął.
Wyborem było miejsce kaźni. Krematorium w piecu, ukrywając się w gruzach, ewentualnie broniąc matki przed gwałtem.
Pisać że ludzie walczyli o państwo, jest niezrozumieniem tych ludzi i brakiem zorientowania w życiu warszawiaków 39-45
@HonyszkeKojok
@ArthasMenethil tak w powstaniu w którym brakowało broni dla dorosłych, wysyłano dzieci do walki. Wezta się #!$%@? w łeb albo przeczytajcie cokolwiek
@Polankowicz: @Ranger: Kurde no szkoda, że wykopu wtedy nie było. Na pewno jakiś rezolutny wykopek by wyjaśnił w '39, że za 6 lat i tak wjedzie tu Stalin więc nie warto robić nic.
@Dispairter: Eksterminacja całego narodu na podstawie tego w jakim języku mówi albo ma jakieś określone rysy twarzy też jest dla Ciebie abstrakcją, prawda?
@GhorgorBej: jako żołnierz, jako dorosły, jako cywilizowany człowiek. Gdyby dziecko chciało walczyć to ukrylbym je gdzie się da a nie jeszcze płakał z dumy nad jego postawa patriotyczna.
Komentarz usunięty przez autora