Wpis z mikrobloga

WITAM WŁOSOWE ŚWIRY JEST 6 RANO JA WŁAŚNIE SZYKUJE SIĘ NA NASTĘPNY DZIEŃ WŁOSOWYCH ZMAGAŃ ZA GODZINĘ NAKŁADAM OLEJ NA WŁOSY A POTEM WRÓCĘ ZROBIĆ WŁOSING PODKREŚLAM WŁOSING NA CAŁY DZIEŃ W PLASTIKOWYCH MISKACH NO WITAM MAM JUŻ OLEJ NA GŁOWIE ROBIĘ TERAZ MOJĄ OLEJOWĄ ODŻYWKĘ DIY Z 600 GRAM KALLOSA MIODU SKROBI KAKAO OLEJU KOKOSOWEGO I ARGANOWEGO I ODROBINY OLEJKU Z DRZEWA HERBACIANEGO DLA ZŁAMANIA ZAPACHU NA NASTĘPNE OLEJOWANIA PODKREŚLAM OLEJOWANIA MAM OLEJ Z ORZECHÓW MAKADAMIA Z KALLOSEM OMEGA WCIERKĘ Z PAPRYCZKĄ KTÓRA ROZGRZEWA ORGANIZM RÓWNIEŻ Z OLEJEM JEDNONIENASYCONYM TERAZ LECĘ NA WŁOSING

#wlosing #pasta #wlosy #rozowepaski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@r__k: ja ostatnio kupiłam sobie Eveline Egyptian Miracle krem z przeznaczeniem na łokcie i kolana, a przeczytałam że na włosy też się nadaje jako maska, więc też nakładam od miesiąca xD Też są fajne efekty ()
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@r__k: chyba nie za bardzo ale ja mam z natury łatwo przesuszające się włosy więc moje są po nim miękkie ale nieoklapnięte. Tam jest oliwa z oliwek i produkty pszczele a te tłuste specjalnie to nie są.
  • Odpowiedz