Aktywne Wpisy

Mireczki plusować, bo jak nie to wjecie co bendzie, zara Amerykę tu zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
Pobierz
saintie +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Syn_Tracza: tak, tylko moje pytanie jest takie, jaka jest dokładna, specyficzna przyczyna dla której zdecydowałeś się podać statystykę pt. "przyrost stosunku długu do pkb" a nie po prostu "stosunek długu do pkb" w ujęciu historycznym, no ciekawe, ciekawe dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do urodzeń, to na wykresie widać, że ten najniższy w historii wskaźnik byłby osiągnięty już 5 lat temu, gdyby nie te okropne programy socjalne.
Niski poziom demokracji jak wiadomo jest wtedy, kiedy wybory wygrywa niewłaściwa partia.
bardzo trudno jest mi znaleźć tutaj: https://stat.gov.pl/obszary-tematyczne/rachunki-narodowe/kwartalne-rachunki-narodowe/rachunki-kwartalne-produktu-krajowego-brutto-w-latach-2015-2019,6,14.html
cokolwiek co by ten wysryw potwierdzało, możesz mi pomóc?
@KhaDori: Masz analfabeto ekonomiczny
źródło: comment_16084741862tdOqLV7uARU6pC9rGeBqu.jpg
Pobierz@Syn_Tracza: PiS nie jest partią neobolszewicką tylko narodowo-socjalistyczną.
@WaveCreator: Nie jestem katolikiem ale nawet z tej perspektywy widaż, że PiS ma tyle wspołnego z Katolikami co ze wzrostem gospodarczym. Lubią o tym mówić i wycierać sobie tym gębę.
@ktosiex:
Jasne, ale
1. W innych krajach spada to wolniej lub niekiedy nawet rośnie
2. Wiele osób nie ma możliwości posiadania dzieci bo uwalono invitro z którego przychodziło tysiące
Komentarz usunięty przez autora
W Polsce trójpodział władzy zawsze był głównie na papierze, a faktyczny trójpodział nie jest niczym pozytywnym, nie występuje praktycznie nigdzie w Europie i naprawdę nie rozumiem dlaczego ludzie tak się o to srają.
Prawda,