Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saintie: to głupoty są, próbują Tobą manipulować, abyś nie była szczęśliwa i radosna, orgazmów nie przeżywała i jak zakonnica żyła jakaś, to obłudnicy są kicia, nie daj się jak Judasz dla nich zaprzedać, to chorzy ludzie, naprawdę 😍😍😍😘😘😘😍😍😍
z fartem
  • Odpowiedz
  • 1
@Hissis jak sie nie rozstaja co tydzien to zero rollercoasteru emocjalnego i przestaje im sie dziwic jednak, wszystko zrozumialam, potrzebowalam czasu
  • Odpowiedz
@saintie: pewnie jeszcze niewiele rozumiesz, aczkolwiek troszkę już tak kicia, no życie to mega jest dziwne, a to co publicznie gadają ludzie to same bzdury i brednie, to festiwal zakłamania i obłudy, oni tak robią bo myślą, że nikt nie wie jaka prawda jest, kłamcy, obłudnicy, pozerzy, źli ludzie po prostu kicia, ja jedyny prawdziwy w tym świecie jestem, wiesz? 😍😍😍😘😘😘😍😍😍
z fartem
  • Odpowiedz
  • 1
@lewniesprzymierzasiezkojotem no ja tyle uslyszalam, ze zobacze jak bede z jakims dluzej w zwiazku, ze samo spanie ze soba w lozku, przytulanie sie i calowanie wystarcza po latach wiec skoro tak jest to tak jest, ja sie wypowiedziec nie moge bo z zadnym nie wytrzymalam na tyle dlugo zeby miec jakies zdanie na temat dlugoletnich zwiazkow
  • Odpowiedz