Aktywne Wpisy

smutny_czlowiek +824
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Francesco123 +261
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

Komentarz usunięty przez autora
@stary_flisak: Masz podpisane jak interpretować. Jak nie znasz pojęć typu średnia krocząca to się zpaoznaj i tyle.
http://populationpyramid.net/poland/2020/
PiS
źródło: comment_1608466353XhjkiBmSxGOlQhSGbJ6zKs.jpg
Pobierz@Saeglopur: Porównywanie PRL do PiSu to obraza tego pierwszego. Przy wszystkich wadach komunistów i systemu komunistycznego, to jednak prowadzili oni jakies inwestycje, mniej lub bardziej udane, ale cos budowali, a nie tylko rozdawali pożyczone pieniądze. Nie rozwalali edukacji, ale doprowadzili do likwidacji
Z jednej strony ludzie zamknięci w domu. Z drugiej nagle uwolni się trochę mieszkań poprzez spadki po starszych i rodzinie.
@Syn_Tracza: zwłaszcza ten ostatni autorstwa Przyłębskiej jest super. Kobiety będą czuły się bezpiecznie, wiedząc że państwo stoi na straży zdeformowanych płodów i nie pozwoli im ich wyrwać siłą z macicy przez lewicowych lekarzy czających się w gabinetach¯\_(ツ)_/¯
@Syn_Tracza: możesz objaśnić, czym się to objawia?
40% nowych narodzin we Francji w 2016 to imigranci z afryki i bliskiego wschodu i twoje zaprzeczenie tego nie zmieni.
źródło: comment_1608470921GhncKY6DqcaJtdJOknyjcE.jpg
PobierzxD to nie elektroda, mam nadzieję, że jak pójdziesz do lekarza i dostaniesz na twarz jakiś termin specjalistyczny i dopytasz o co chodzi to też dostaniesz na twarz że jak nie wiesz co to, to się zapoznaj xd