Wpis z mikrobloga

@login-jest-zajety: układałem w wolnych chwilach przez przez okolo dwa tygodnie. Nie widzę siebie układającego to za jednym podejściem. Gdy się za bardzo irytowalem to wiedziałem że czas odpuścić. Sumarycznie wyszło może z 10h.
  • Odpowiedz
@unearth: jak się układa takie puzzle? normalne to po dopasowywaniu fragmentu obrazka (przynajmniej ja tak robię), a przy jednolitym kolorze hmm... próbujesz spasować każdy kawałek z każdym? Pytam calkowicie poważnie :D
  • Odpowiedz
@unearth: Wbrew pozorom takie coś jest prosto ułożyć bo jest na kształt koła, to szybko tą część się robi bo łatwo dopasować okręgi.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@unearth: Jest tyle ciekawych gier planszowych w które też można grać nawet samemu. Nie zrozumiem nigdy układania puzzli, bo właściwe rozrywka nijaka w porównaniu do alternatywnych opcji spędzenia czasu tego typu.
  • Odpowiedz
@mhrok87: to jest Ravensburger Krypt, chociaż najłatwiej to byłoby Ci po prostu wpisać w google black puzzle albo czarne puzzle ( ͡° ͜ʖ ͡°) są też białe, różowe i złote np, ale z innych trudnych możesz poszukać impossible puzzle.
@unearth: w doborze wzorów jestem w totalnej opozycji i szczerze mówiąc kompletnie nie rozumiem jaką można widzieć frajdę w takich puzzlach xD
  • Odpowiedz