Aktywne Wpisy

Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

I już wiem że nie ma sensu dalej czytać.
Edit: diablo i path of exile to jak najbardziej RPG akcji
@thomekh: jak grałeś w te to na pewno nie w RPG tylko w hack'n'slash
@trejn: @Trybun_Plebejski: dlaczego waszym zdaniem CP77 to nie RPG?
Zadania poboczne i NPC
Interakcja ze światem
Ścieżka wyboru, możliwość wpływania na wydarzenia.
Nie ma żadnych mechanik które są w każdym RPG, jest to zwykła otwarta strzelanka jak dowolna
źródło: comment_1608081975Yhg02Lybao15xHpB6zm6MZ.jpg
PobierzJesteś na tyle ograniczony że nie obejrzałeś filmu który nagrałem żeby potwierdzić swoje słowa. Jak brać na poważnie opnie kogoś takiego? Ilu masz ludzi z którymi możesz pogadać i są częścią historii dłużej niż kilka dialogów, 10?
źródło: comment_1608082852vFrTRGuG07i7oaWFcc59xf.jpg
Pobierz- 20 poziom postaci
- drzewko umiejętności prawie puste - lekko zupgradowane tylko w karabinach.
-snajperka z dołożonym podstawowym celownikiem + 0,015 celnośći.
-Cztery wszczepy założone na starcie przez przypadek dające +5 udźwigu czy
1. użyłeś craftingu
2. wykorzystałeś WSZYSTKIE (!) punkty atrybutów i
Co ma to odwracanie kota ogonem? Używając bugów i gliczy tak, grając normalnie - wątpie czy na najtrudniejszym poziomie gry da sie pokonąc całą, przy używaniu tylko potów do leczenia + miecza z pierwszej połowy
Przez całą grę nie wykonujesz żadnej misji pobocznej. Na start gry dostajesz spam SMSow od znajomych i tyle xD cała immersja ze światem. W każdym Rpgu odkrywasz nowe miasta, lokacje, tam dostajesz zadania od nowych postaci. Dzięki temu poznajesz dany obszar, masz powód