Wpis z mikrobloga

Koordynator UI Cyberpunk 2077, Alvin Liu, ujawnił, że gra będzie miała opcję "poszukiwany" , który będzie łapać graczy, którzy terroryzują NPC. Jednak w przeciwieństwie do systemu poszukiwanego w grach takich jak Grand Theft Auto, w Cyberpunk 2077 system policyjny jest rażąco skorumpowany i przyjmuje łapówki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://gamerant.com/cyberpunk-2077-wanted-system-corrupt-police/

Cyberpunk 2077 UI coordinator Alvin Liu has revealed that the game will have a "wanted" system that can catch up to players who terrorize NPCs. However, unlike the wanted system in games such as Grand Theft Auto, in Cyberpunk 2077 the police system is blatantly corrupt and takes bribes.

#cyberpunk2077
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@j3sion: właśnie dlatego wydaje mi się, że to co tam teraz jest to jest placeholder, a to co jest w developmencie wejdzie w jakimś patchu. No kurna nie wierzę, że to zostało zaprojektowane tak, jak to teraz wygląda xD
  • Odpowiedz
@FLAC: Mieli prawie 1,5 roku na implementację, może znowu trzeba to odblokować gdzieś w plikach gry.

placeholder

@wsik: Oczywiście, jak wiele innych rzeczy. Metro, kanały, dzieci, brak prostytutek, klubów i opcji dialogowych z NPC.
@muskutanin: Wszystko da się naprawić jak się bardzo chce.
  • Odpowiedz
@j3sion: może moderzy coś wydłubią, ja się tutaj dzielę tym co znajdę na innych stronach i co sprawdzam u mnie czy działa w ogóle
  • Odpowiedz
@j3sion: Jeśli nie powiedzą pass i będą dodawać kolejne rzeczy to za dwa lata może to być całkiem dobry produkt. Na razie. Jeśli chcą do tego sprzedać jeszcze dodatki, to będą musieli. Zobaczymy. Ja na razie odpuszczam granie, bo co chwilę mam jakiś problem. Szkoda nerwów.
  • Odpowiedz
@wsik: nie wyobrażam sobie żeby to działało tak samo na konsolach jak na pc. Z czegoś będą musieli zrezygnować.
Plus małe zmiany w świecie mogą prowadzić do kaskady nowych problemów. Miała być rewolucja, a została spuścizna z milionem glitchy. Wersja online pewnie pobije kaszanę z F76
  • Odpowiedz