Aktywne Wpisy

Weiki06 +2

Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
źródło: image
Pobierz
![Trump wyklucza smartfony i laptopy z listy produktów objętych cłami [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/fa20b82849d3e50e94c4f23b38da1841a8b0323cbbd7e8df1074356261c3ca6a,q80.jpg)

Po pierwsze ustalmy coś, nie przeczę temu, że są jakieś dodatkowe zgony przez utrudnione leczenie. Ale utrudnione leczenie jest od 9 miesięcy, a ilosc zgonów potrafiła nawet spadać w okresie letnim poniżej średniej za ostatnie lata.
Ba, jeszcze we wrześniu było ich mało.
Skok zgonów ponad normę zaczyna się idealnie z momentem, gdy rośnie liczba zgonów na covid w Polsce.
potem ta korelacja też się trzyma.
Tymczasem co do zasady NIC się nie zmieniło w utrudnionym leczeniu. Ba, największe cyrki w leczeniu były chyba na początki pandemii, gdy nawet oddzielano niemowlaki od rodziców!
Innymi słowy, zgony ponad normę i ponad covida, to prawdopodobnie (obstawiam z 80%) też zgony covidowe. Co prawda znając realia, tyczy się osób bardzo chorych.
I by była jasność, nie pisze tego, by zdejmować odpowiedzialnośc z rządu. Bo sam fakt, że ludzie ci umarli a nie został stwierdzony covid, oznacza to, że faktycznie są ofiarami systemu. Widocznie nie mogli się dostać na czas do szpitala lub bali się tam iść.
Także absolutnie są to w pewnym sensie ofiary systemu. Ale na litośc boską nie p--------e farmazonów, że te ofiary to wszelkie inne choroby, tylko nie powiązane z coivdem.
Poczytajcie coś o korelacji, coś o logice, bo już nie mogę patrzeć jak 80% osób zamienia się w rasowych foliarzy. Już mi się rzygać chce, od tych tekstów, że covida nie ma, a ludzie umierają pod szpitalami. Tak k---a 64 0000 osób zmarło pod szpitalami w listopadzie. Idźcie się pierdlonicjce w tej głupi łeb.
#bekazpodludzi #polska #oswiadczenie #szczepionki
źródło: comment_1607789673hjY7rqlQnYQTbCigO6o50h.jpg
Pobierz@nontepeto: najprawdopodobniej
Komentarz usunięty przez moderatora
Już nie mogę czytać twoich low IQ komentarzy.
Covid zabija dawno po fazie reprodukcji ma praktycznie zero presji aby się stać mniej śmiertelny.
@KolczyQ: Gdzie? Bo na pewno nie w Polsce.
@KolczyQ:
Ale wiesz, że p--------z głupoty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgonów przez prawie cały 2020 rok było wiecej niz średnia 2010-2019.
Po pierwsze sam pisałem, że przez pierwsze miesiące jak covid nie nie rozszalał, jego wpływ na zgony była praktycznie żaden i ilośc zgonów bywała niższa niż rok wcześniej w niektóych tygodniach. To od razu podważa
@Dutch:
Teraz już jestem pewien, że jesteś zwykłym foliarzem z IQ kamienia i negujesz covid XD
Przecież przez 7,5 miesiąca pandemii i utrudnionego leczenia zgonów było tyle co w 2019.
Podajesz jednostkowe przykłady, których nikt nie neguje. Pewnie było/jest z 20 zgonów
źródło: comment_1607848637WHPtfI5eRe4lwIUHLPspqw.jpg
Pobierz