Wpis z mikrobloga

Kto ma większe ego?

• MrBeast 25.2% (79)
  • Friz i jego ekipa 74.8% (234)

Oddanych głosów: 313

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Meaefa: Byłem w niezłym szoku jak dowiedziałem się, że mrbeast ma tylko 22 lata, każdemu by chyba o------o jakby miał tyle milionów ale i tak nie zachowuje się najgorzej
  • Odpowiedz
@Meaefa: tak z ciekawości po czym wnioskujesz, że MrBeast ma wielkie ego? Bo jeśli po jego takim czasem zblazowanym zachowaniu to to jest akurat efekt choroby, którą on ma.
  • Odpowiedz
@smieszek321: tutaj jest wyciągnięta wzmianka o tym z wikipedii: "Donaldson suffers from Crohn's disease, an inflammatory bowel condition." Pamiętam że swego czasu ta informacja krążyła po yt i tam było wytłumaczone jak się przy tym człowiek czuję, że się ciężko funkcjonuję itp.
  • Odpowiedz
@mgdky: hmm nie tyle co wnioskuję co byłem ciekaw jak inni odbierają tych dwóch panów. MrBeast jest o wiele sławniejszy od Friza, zarabia dużo więcej kasy, a przy tym według mnie on jak i jego koledzy są mega naturalni, pogodni i nie bije od nich sztuczność. Za to Friz po powrocie od daily to inny człowiek, dla którego marki i to kto ile ma kasy, ile like znaczą najwięcej. Sam
  • Odpowiedz
@Meaefa: aaa rozumiem, to tak też tak uważam. Myślałam że właśnie coś Ci w Mr Beast podpadło i się zastanawiałam co to mogło być :D Różnica w zachowaniu tych dwóch ekip jest kolosolna, a to jednak MrBeast operuję dużo większymi kwotami w jednym odcinku.
  • Odpowiedz
@peoplearestrange: z tego co kojarzę to tam padło stwierdzenie że ciężko się mu funkcjonuję, że ciężko mu sie zmusić do jakichś działań bo się czuję bardzo wyczerpany i czasami widać po nim że nie ma tyle energii co reszta, ale nie jestem lekarzem, więc tylko mówię co zapamiętałam
  • Odpowiedz
@Meaefa: Porównywanie ekipy, która zżyna kontent od amerykańskich youtuberów xD.
Chcesz zobaczyć rozmach to obejrzyj sobie film gdzie gość daje 21 prezentów na 21 urodziny kumplowi
PapaSar - @Meaefa: Porównywanie ekipy, która zżyna kontent od amerykańskich youtuberó...
  • Odpowiedz