Aktywne Wpisy

mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 57.1% (724)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 42.9% (544)

JanDzbanPL +176
Możesz być najlepiej zapowiadającym się piłkarzem świata, zarabiać kupę hajsu a i tak baba ciebie wystawi xD #logikarozowychpaskow #rozowepaski #fcbarcelona #gownowpis
źródło: IMG-20240729-083725
Pobierz

Podszedłem do tego jak do mało ambitnej opowieści, przy której mogę wyłączyć w dużej mierze szare komórki i spędzić miło czas przy lekturze. Nie muszę się specjalnie nad niczym zastanawiać, niczego pamiętać, rozgryzać żadnych intryg. Trochę jak ze stereotypowym amerykańskim filmem. Jeśli szukacie właśnie tego typu lektury, która da wam po prostu trochę relaksu, to „Syn Cienia” jest czymś dla Was. W przeciwnym wypadku nie macie tu czego szukać.
Recenzja książki Syn Cienia
#ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1607266214YgXL9ihH45H4ZziJ4s4Li8.jpg
Pobierz