Wpis z mikrobloga

@Cinoski o ile to nie jest ustawione, albo różowa jest jeszcze w fazie demo. Poniżej to już loteria, czy jej o-----e i będzie się jej miało dość. Czy będzie zdrowa relacja ;D
Nie częste zjawisko, ale się zdarza
  • Odpowiedz
@r5678: I weź to wytłumacz temu wykopkowi: @kamilek98PL: bo tego nie rozumie

@userrrr:

To nie jest coś co można wytłumaczyć, nic to nie zmieni. Takie coś trzeba po prostu przeżyć i przejść inaczej nie ma opcji na zmianę myślenia, pragnień czy podejścia ;)
  • Odpowiedz
@walk_man: a ja Ci gwarantuje że nie. Możesz być ekspertem a paru dziedzinach być złotą rączką, umieć wszystko sam zrobić i zadbać o siebie. Nic to nie zmienia jeżeli chodzi o porządanie przez kobiety i nie ma żadnego znaczenia.
  • Odpowiedz
@Niemamwiedzy: Pierwsza randka i latałeś z dupą 8h po mieście? Dupom musisz zostawić pewien niedosyt, żeby były ciekawe kolejnego spotkania, jak wykładasz wszystkie karty na pierwszym spotkaniu to nic dziwnego, traktuje Cię jak kumpla, nie jak ewentualnego partnera
  • Odpowiedz
Nie wiem stary czy Ci ludzie trollują, czy jakiś cwaniak, żeruje na osobach upośledzonych umysłowo

@userrrr: Też mam takie wrażenie, że za tą całą ideologią przegrywu stoją jacyś psychopaci, którzy toczą bekę z wkręcania młodym chłopakom, że bez wyglądu supermodela i bycia multimiliarderem nie mają najmniejszej szansy na normalne życie czy związek. Bo przecież jeśli w wieku 15 lat nie obracali całej żeńskiej połowy gimnazjum, a przed trzydziestką nie mają
  • Odpowiedz