@AgentGRU: Związek to nie jedyby cel życiowy, do którego masz dążyć. Przede wszystkim znajdź sobie pracę, ofarnij swoje życie, zacznij coś robić w kierunku poprawy jakości swojego życia nie wiem jakiś sport, odkryj w sobie jakiś talent i rozwijaj się w tym, stań się #!$%@? ciekawą jednostką, a nie marudzisz na stronie ze śmiesznymi obrazkami 24/7 na czadów i julek, że czady ruchajo ci wszystkie kobiety ¯\_(ツ)_/¯
@userrrr: a ja tylko dodam, że nawet te najfajniejsze zainteresowania nie muszą sprawić, że kogoś sobą zainteresujesz. Nie muszą, nie znaczy że nie mogą. (✌゚∀゚)☞
@WyuArtykyu: No i co z tego? Nie nastawiaj się 100% że kogoś poznasz. Przede wszystkim rób to dla siebie, zaakceptuj siebie takim jaki jesteś, to zwiększy Twoją pewność siebie, rozwijaj zainteresowania - spełniaj się w tym co kochasz robić, a zwiększysz swoje poczucie wartości i na pewno kogoś poznasz i zdobędziesz nowych znajomych, ale najpierw zacznij od siebie samego i nie nastawiaj się z góry na seks z pierwszą lepszą
Związek to nie jedyby cel życiowy, do którego masz dążyć. Przede wszystkim znajdź sobie pracę, ofarnij swoje życie, zacznij coś robić w kierunku poprawy jakości swojego życia nie wiem jakiś sport, odkryj w sobie jakiś talent i rozwijaj się w tym, stań się #!$%@? ciekawą jednostką, a nie marudzisz na stronie ze śmiesznymi obrazkami 24/7 na czadów i julek, że czady ruchajo ci wszystkie kobiety ¯_(ツ)_/¯
@tomislawniepelka: Bez kitu #!$%@?. Nie wiem stary czy Ci ludzie trollują, czy jakiś cwaniak, żeruje na osobach upośledzonych umysłowo, którzy łyknęli, że prawdzwe szczęście jest dopiero kiedy masz minimum 185 cm wzrostu, wyraźne zarysy szczęki, inaczej lecisz na odstrzał i jesteś "odpadem genetycznym" ¯\(ツ)_/¯ Ci ludzie nie rozumieją, że ta ich ideologia czada nke ma po prostu sensu, bo nie wzrost jest wyznacznikiem szczęścia, a poza tym to mało
@userrrr: Ja bym powiedział, żeby w ogóle związek nie był celem życiowym, bo to bez sensu trochę. Związku porządają ci co nigdy go nie mięli i żyją w świecie fantazji i wyobrażeń jak taki związek będzie wyglądał będąc pewnymi że tak będzie w rzeczywistości. Jak ktoś żyje marzeniami to nic dziwnego że tego pożąda, ale jak marzenia zderzą się z rzeczywistością to uzysykuje się bardziej realny obraz rzeczywistości i człowiek
#feels
Komentarz usunięty przez moderatora
Ehhh
¯\_(ツ)_/¯
Nawet przy bieganiu możesz kogoś poznać typie tylko trzeba wyjść z piwnicy. Samo nic do ciebie nie przyjdzid jeśli nie ruszysz dupy z miejsca
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@userrrr: nie no po