Aktywne Wpisy
diGIO +67
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +126
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Z jakimś latynosem postrzelałem do ptaków, bójka w barze wyglądała jak filmik z wciskaniem 1 klawisza. Jakoś mam problemy z grami w otwartych światach a chciałbym rdr2 przejść chociaż główną fabułę zanim odpalę cyberpunk....
Kiedy coś się zacznie dziać? Kiedy gra wciągnie? Dać sobie spokój? ... Trochę szkoda mi 2 stów, które wydałem...
#rdr2 #cyberpunk2077 #cyberpunk #niedzielnygracz
Zresztą chyba gry z otwartym światem są nie dla mnie. Zbyt szybko stają się powtarzalne i monotonne. W zasadzie sprowadzają się do chodzenia od znacznika do znacznika, jakaś walka, cutscenka i tak w kółko. Do tego nudne zadania poboczne typu polowania
Wieśmaka 3 też nie kumam. Pokonałem całą podstawkę prawie na maxa i część dodatków i miałem dość beznadziejnego levelowania postaci, dramatycznie słabego systemu walki:......atak, quen, atak odskok quen. Z watahą dzików w dodatku miałem większy problem niż z najtrudniejszym przeciwnikiem w podstawce. WTF?
Czy robią jeszcze jakieś jakieś zajebiste gry dla niedzielnych graczy?
Badam na własnej skórze skąd się biorą wysokie oceny takich gier jak Wieśmak 3 i RDR2 mimo mega #!$%@? kontentu :)
Co do Cyberpunka, to recenzent IGN, któremu