Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
Skończyłem oglądać nowy quiz i moim zdaniem powinno coś się zmienić w formule tego programu. Lubię że program jest na luzie, bez kija w dupie, ale ten ostatni quiz ze smokiem uświadomił mi że to takie trochę dziadostwo :-) ten odcinek wyglądał jakby chłopak z miasta, który całe życie imprezował w najlepszych klubach w mieście przyjechał na wieś do swoich kuzynów i Ci zabrali go do remizy na zabawę. Tam spotkało go disco polo i żarty z pierdzeniem. Mimo ze kuzyni sympatyczni, to czuć od nich "wioskowe myślenie". Nie zrozumcie mnie źle, bardzo mi się ten program podoba i pewnie dalej będę go oglądał, ale może czas na jakieś zmiany, dodać trochę profesjonalizmu, poukładać niektóre rzeczy. Smoku to spoko gość, ale widziałem w jego oczach zażenowanie że jest gdzie jest.
#weszlo #kanalsportowy
Dziglipaf - Skończyłem oglądać nowy quiz i moim zdaniem powinno coś się zmienić w for...

źródło: comment_1606633378bGPLHsvt9Lzlh2P8RdTzg0.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dziglipaf: Jest w tym trochę racji, z drugiej strony programy smoka są strasznie drętwe i może teraz na tle weszlaków wyglądał korzystnie ale w swoich formatach wypada nudno. A weszlaki może i są trochę wieśniackie ale wiedzy nie można im odmówić i generalnie ogląda się to spoko. No i zdecydowanie przekładam stan kadry, ligę minus czy weszłopolskich ponad misję futbol z w----------m podolińskim czy hejt parki po meczach z wawrzyniakiem
  • Odpowiedz
@Dziglipaf: No, był do tego stopnia zażenowany, że sam z siebie chce przyjść jeszcze raz :) To z założenia jest parodia teleturnieju, naprawdę nie jest problemem zrobienie tego bardziej profesjonalnie, ale na tym polega jego urok, że jest przaśnie. Niepotrzebne te złośliwości.
  • Odpowiedz
@Dziglipaf: Taki jest format programu i to Smoku musi się dostosować, a nie odwrotnie. Smoku ma telewizyjnego kija w dupie i nie odnaduje się w niereżyserowanych programach. A fajność quizu właśnie polega na jego spontaniczności.
  • Odpowiedz
@rzaden_problem: No nie skumałeś za bardzo tej różnicy, wszystko jak krew w piach xd Poza tym zakładanie, że Kowal się zaciął, bo był zażenowany... No nie, Kowal się zaciął, bo nie jest to jego koronna konkurencja, tak delikatnie rzecz ujmując.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rzaden_problem: @mirasKo-Kalwario: @jordan2320: @niezdiagnozowany: @Puskas54: moim zdaniem program jest dobry, widać ze ludzie którzy go tworzą starają się aby wyszło jak najlepiej, ale wydaje mi się że pora ogarnąć ten p--------k i wejść na wyższy level :-) ten bałagan naprawdę jest uroczy, ale myślę że więcej takiego poukładania sprawiło by że program oglądałoby się przyjemniej :-)
PS pisze to z troski, nie
  • Odpowiedz
@Dziglipaf: Obejrzałem dosłownie każdy quiz. Chciałbym aby trwał dalej, jednak kilka zmian poszło nie w tę stronę co trzeba. Mniejsze, większe, ale położyłbym większy nacisk na piłkę nożną i tak jak napisał @yourgrandma, że powinna być stała kategoria off top i tam wszystkie pytania spoza piłki.
  • Odpowiedz