Wpis z mikrobloga

@SzlachcicPolny: może coś zgliczowałem ale zrobiłem m901 do końca, kliknąłem na ekranie wyboru ktory mi sie wyswietlil na bmp2m i po prostu nie klikam na niego "badaj" mimo że jest podświetlony xxD i nie odejmuje mi punktow tylko sie akumuluja na wykrzykniku
  • Odpowiedz
@WykopowyAktywista: jak jesteś w dywizjonie to za gry na podstawie m.in. średniej punktów/aktywności Twojego dywizjonu dostajesz dodatkowe punkty do badania maszyn dywizjonowych. Są dywizjony stworzone tylko właśnie po to by móc wybadać te maszyny, przyjmują każdego kto jest aktywny bez potrzeby wspólnych gier, byle wybadać.
  • Odpowiedz
@Pan_Kielonek: warto w ogóle robić tego firecresta? Patrzyłem na jego statystyki i nie ma nic ciekawego: ani uzbrojenia, ani nie jest mocny w ground rb, ani nie jest szybki, ani zwrotny. Ot, kolejny nienatchniony myśliwiec XD chyba że czegoś nie zauważyłem
  • Odpowiedz
@Zepelin123: na poważnie gram tylko AB jeśli chodzi o lotnictwo, ale z tego co mogę polecić:
Z premkowych to szwedzki Pyorremyrsky - imo najlepszy prop w grze, mam na nim K/D 7/1
A z normalnych to każdy BF-109 od F-4 w górę, może jedynie G-6 bym pominął jest ok, ale wolę G-2 na tym BR
W USA właściwie każdy F4U jest spoko, bardzo dużo latałem na P-47D, ale gdy na nich latałem miały
  • Odpowiedz