Wpis z mikrobloga

@Kejran: Ej. Serio. Chciałem kupić gruza do 6k do turlania się do pracy. Wymagania - automat. Nic konkretnego. Kupiłem Astrę II kombi w automacie za 2900zł. Nie zgnita, ale z mankamentami. Wymieniułem kompletny wydech (katalizator, tłumiki itp, hamulce z przodu czyli tarcze i klocki, i inne pierdoły). Całość wyszła około 3k. W sumie Astra i remont wyszedł 6000. Wiem, że prestiż i wygoda mała, ale zrobiłem od kwietnia już 12000kk
  • Odpowiedz
@Kejran: czym się tak podniecasz ja u siebie robiłem hamulce to dałem 2k za same części. Kupiłeś ulepa teraz będziesz co chwilę dokładał i na końcu i tak sprzedaż za grosze. Ale co ja tam wiem xD
  • Odpowiedz
Kupiłem Astrę II kombi w automacie

@Sawa_N_marS: ogolnie pod wzgledem aut w niskim budzecie na leniuchu stare ople pare lat temu byly bardzo dobra propozycja [teraz duzo mniej, bo rdza]. Silniki benzynowe czesto lubia gaz, a skrzynie automatyczne byly bardzo dobre, jedyna wieksza wada to 4 biegi. Bardzo dobrze wybrales.

@Kejran: nie chce mi sie przez wszystkie posty na tagu przebijac, wiec moze sie pytanie powtorzyc - masz
  • Odpowiedz