Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +17
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
Kwota netto jaką podałem to 5500zł - umowa o pracę. Nastała cisza. Pani z HR i kierownik działu jednogłośnie stwierdzili, że to stawka dla seniora, który częściowo zajmuję się też zarządzaniem zespołem. Propozycja z ich strony to po przeliczeniu 3900zł netto. Powiedziałem, że się nie zgadzam na taką stawkę.
Teraz siedzę i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem... Obecnie mam te 4-5k w zależności od miesiąca. Jak myślicie, czy popełniłem błąd odrzucając ich ofertę?
#pracbaza #korposwiat #programista15k #unity3d
@harnasiek: nie wiem, czemu do mnie, ale... pracuje zdalnie, brak platnego urlopu wliczony w stawke godzinowa, a rower parkuje w garazu :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście, że na pytanie o pensje w Internecie dostaniesz odpowiedzi z ekstremów u góry i nie każdy ma szansę to osiągnąć.
Tylko, te twoje zarobki obecne 4-5k czy oczekiwanie tylko 5,5k w nowej są naprawdę niskie jak na te wymogi co podałeś.
Z takimi wymaganiami, bez problemu rozmawiaj o kwotach na poziomie 7-8k choć sam bym rzucił z 9k by mieć z czego
@Xysz: w jakim sensie? Za mało zarabiam, za mało chcieli mi dać? Rozwiń wypowiedź