Wpis z mikrobloga

W relacji znajomego na FB wyskoczyło mi to zdjęcie. Znalazłem stronkę na fb i wygląda to na inicjatywę wartą wsparcia. Jeśli ktoś jest z Warszawy i okolic to może sprawdzić.
https://www.facebook.com/smaczny.kasek.mokotow/?tsid=0.2828795610139485&source=result

#wykopefekt #wykoppomaga #warszawa #mokotow
neuromancer - W relacji znajomego na FB wyskoczyło mi to zdjęcie. Znalazłem stronkę n...

źródło: comment_1606082381VyV9EP0998rTmPohwRMR2S.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@neuromancer: 16 zeta za 0,5l zupy + drugie danie? Biore w ciemno (nawet abonament na miesiac)-szkoda ze trochu daleko.
A to da sie zjesc taki obiad w wawie za 16pln? tego bym sie nie spodziewal
  • Odpowiedz
@neuromancer: ja bym nawet skorzystał pare razy, mimo, że nie po drodze mi jakoś szczegolnie. Ale tak jak restauracje nie umieją into dostawa (idiotyczne minimalne wartosci zamówienia) tak tutaj godziny wydawki - jesli mają taki cięzki okres to niech się poświęcą i pracują do 19 np. większosc ludzi o 17 dopiero wychodzi z pracy i nie ma jak odebrać.
  • Odpowiedz
wbrew pozorom w stolicy jest sporo miejsc gdzie mozna tanio i dobrze zjesc

@brakloginuf: znam temat bo przerabialem w wielu europejskich miastach (w tym stolicach) Wystarczy odbic w boczna uliczke od rynku czy ogolnie "komercyjnego" terenu i dzieja sie cuda :)
Niemniej 16 pln za full obiad w wawie to cena nie tylko atrakcyjna-to cena wrecz wymuszajaca sprawdzenie.
Jak za tyle bedzie dobre to zyc nie umierac i dalej isc
  • Odpowiedz
@gorzki99: pro-tip: stolowki w urzedach badz ministerstwach. Najlepsze obiady jadlem, gdy jeszcze studiowalem na pw, w ministerstwie infrastruktury (Chalubinskiego)
Zazwyczaj lokal jest przyznawany za symboliczny czynsz - pod warunkiem utrzymania niskich cen obiadow
  • Odpowiedz