Aktywne Wpisy

masternodeBTC +219
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

kanguru +12
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz

@Soojin21: To po prostu jego prywatne ubrania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1606045386pinP24TW6xn4fVb6D32JGC.jpg
Pobierz6. Odbierz 1500PLN na otarcie łez.
Cytując Cyrankiewicza: "Każdemu, kto podniesie rękę na władzę, władza tę rękę odrąbie"
No i jeszcze nigdzie nie płakał, że się boi o siebie, tylko o swoich
https://www.jula.pl/catalog/odziez-i-artykuly-bhp/bhp/Sprzet-do-ochrony-oczu-twarzy-i-glowy/kaski-ochronne/ochronna-czapka-z-daszkiem-007812?&utm_campaign=auction&utm_source=ceneo&utm_medium=referral
@MrStealYourGirI: najpierw muszą mieć podstawy prawne. Im więcej takich akcji zrobią tym szybciej zrobi się u nas białoruś a jako że należymy do UE to tym bardziej będzie u nas interweniować zagranica. Tak, tak może być bo zwróćcie uwagę że sytuacja się zaognia a nie
@MrStealYourGirI: ale wizerunek tylko tych przyjaznych partii
O tego co tak tam macha pałą w człowieka chodzi że nie ma żadnego nagrania na którym macha pałą?
Napisałem o P.H, na którego spadł cały hejt i przypięta łatka bicia kobiet. Nie dość, że nie widać na tym filmie P.H to żadna kobieta nie została przez żadnego z policjantów na filmie uderzona.
Wyciągnięcie pałki przez policjanta nie jest żadnym SPB. Poczytaj ustawę.
Na filmie, który pokazałeś jest tylko jeden przypadek użycia SPB w postaci pałki służbowej.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora